Poprzedni temat :: Następny temat
Niewartościowe wiadomości
Autor Wiadomość
Barteq 
Sandacz
młody zapaleniec :)

Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 15:16   

Według mnie obie strony mają dużo racji, ale jednak skłaniam się bardziej w stronę zarządu. Sam przyznam, że może nie wszystkie moje posty były wartościowe, ale każdy czasem chciałby coś powiedzieć choć nie ma zbyt dużej wiedzy. Więc uważam, że po prostu powinniśmy wszyscy bardziej uważać na wartościowość postów swoich i innych.

Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Internetowy sklep wędkarski
Tu zrobisz najtańsze zakupy. Nie zwlekaj i zamów już teraz
GrzegorzM 
Administrator

Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 15:19   

Barteq napisał/a:
Więc uważam, że po prostu powinniśmy wszyscy bardziej uważać na wartościowość postów swoich i innych.

I właśnie to jest całe sedno sprawy. O nic więcej nie prosimy.
- słowniki on-line
- przeglądarka Mozilla Firefox, która podkreśla na czerwono błędnie napisane wyrazy
- programy typu Microsoft Office, Open Office, które również podkreślają błędy
Niepoprawna pisownia świadczy o twoim stosunku do tego forum i ojczystego języka.

borys 
Moderator
NADWORNY GLĘDA

Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 15:21   

Powiem szczerze że, jestem już zrezygnowany takim podejściem niektórych użytkowników. Jak wszyscy będą podchodzić do wypowiedzi na forum tak jak Sandacz to z żalem ale opuszczę forum jak to robi mnóstwo doświadczonych wędkarzy którzy szukając konkretów zastają "kope siana". Rozmawiałem z naprawdę dobrymi wędkarzami o uczestnictwie na forum i po kilku wizytach dyskusja się kończyła. Doświadczeni wędkarze omijają strony na których roi się od byków, literówek i bezsensu...! Jeżeli mamy się czegoś nauczyć to starajmy się aby było od kogo! Każdy post powinien być przemyślany i napisany po polsku! Niejednokrotnie trzeba było się domyślać o co userom chodzi w postach. Myślicie że ktoś z dużym doświadczeniem odwiedzi nasze forum? Myślcie sobie co chcecie ale jeżeli tak mają się sprawy przedstawiać to szkoda dalszej pracy nad forum w każdym razie z mojej strony. Mam nadzieję ze część użytkowników weźmie sobie to do serca i stworzy naprawdę dobrze funkcjonujące forum. Jeżeli kogoś razi pisanie w miarę poprawnie i na temat to niestety ja dziękuję za takie towarzystwo i poszukam kogoś z kim można po polsku pisać. Sory nerwy mi puściły, jak do tej pory nie zdarzało się to, jednak to mnie już przerosło!
Ostatnio zmieniony przez borys Pon Wrz 01, 2008 17:03, w całości zmieniany 1 raz  

markus269 
Sandacz
Spinning, Grunt

Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 16:14   

GrzegorzM może źle określiłem to o co mi chodziło. Tak jak podkreślił użytkownik Barteq Nie każdy ma znakomitą wiedzę na temat wędkarstwa, ale chce w jakiś sposób pomóc. Co do pisowni, denerwujące są błędy. I nie tylko ja o tym wiem.

Tak jeszcze mi wpadło do głowy. Może jakby poszerzył grono administratorów/moderatorów? Bezsensowne posty usuwać i takim osobą odpowiednią wartość ostrzeżenia ?

GrzegorzM 
Administrator

Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 16:33   

markus269 napisał/a:
Bezsensowne posty usuwać i takim osobą odpowiednią wartość ostrzeżenia ?

A jak do tej pory jest? :zdziwko: Chłopaki, pogubiliście się, co wam dokładnie udowodniłem w swoim poprzednim poście. Nie wiem skąd pojawiają się u Was takie sprzeczne zachowania i opinie. W moim odczuciu wygląda to co najmniej dziwacznie, kiedy ktoś raz pisze coś i za tym obstaje, broni tego, a w kluczowym momencie obraca kota ogonkiem. Nieładnie :foch: W tym poście http://www.wedkowanie.net...t2457.htm#25985 wyczerpałem dokładnie temat, więc polecam temu, kto będzie chciał teraz odpowiedzieć dokładnie się z nim zapoznać by nie było niedomówień.
- słowniki on-line
- przeglądarka Mozilla Firefox, która podkreśla na czerwono błędnie napisane wyrazy
- programy typu Microsoft Office, Open Office, które również podkreślają błędy
Niepoprawna pisownia świadczy o twoim stosunku do tego forum i ojczystego języka.

Team V70 
Karp
Team V70

Wysłany: Pią Wrz 12, 2008 15:04   

Będzie lepiej!
Jeżeli ktoś pyta o zakup dobrej wędki a w odpowiedzi otrzymuje link z wędką z bazaru,to coś tu jest nie halo
Jeżeli niema ktoś pojęcia na temat jakiegoś sprzętu to niech lepiej przemilczy ten temat.Tak jak napisał markus269, czasami naprawdę się trzeba tego naczytać, żeby dojść do tych sensownych wypowiedzi

jarek136ns 
Amur

Wysłany: Pią Wrz 12, 2008 19:13   

A myślałem, że dyskusja w temacie się skończyła :lol: Żeby nie było offtopu, powiem, że nadal obstaję przy swoim, ale z waszej strony od momentu wprowadzenia zarządzenia nie zauważyłem jakichś bardziej rygorystycznych poczynań ;)

borys 
Moderator
NADWORNY GLĘDA

Wysłany: Pią Wrz 12, 2008 19:18   

Jarku nie zauważyłeś bo nie jesteśmy potworami :) Ale miejmy nadzieję ze to się stopniowo poprawi i wyklaruje

wodnik 
Administrator

Wysłany: Pią Wrz 12, 2008 22:57   

jarek136ns napisał/a:
z waszej strony od momentu wprowadzenia zarządzenia nie zauważyłem jakichś bardziej rygorystycznych poczynań

Od wprowadzenia zarządzenia usunąłem już chyba ze 20 postów, które nie wnosiły do tematu nic, nie zauważyłeś tego bo może nie zdążyłeś ich nawet zobaczyć. Autorzy tych postów nie dostali ostrzeżeń ponieważ tak jak napisał Borys "nie jesteśmy potworami".

Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Internetowy sklep wędkarski
Tu zrobisz najtańsze zakupy. Nie zwlekaj i zamów już teraz
GRZES000 
Lin
zubacz

Wysłany: Pią Wrz 12, 2008 23:31   

a czy mozecie anulowac moje ostrzerzenia:) pozdrawiam:) :figielek:

[ Dodano: Pią Wrz 12, 2008 23:32 ]
wcale one mi nie sa potrzebne, a tak to brzydko wyglada:)

Niestety na razie nie usuniemy, zostałeś ukarany, wiesz za co - admin

Odpowiedz do tematu