Zapraszamy niezarejestrowanych do rejestracji.Rejestrując się dołączasz do naszego wędkarskiego grona i masz możliwość brania aktywnego udziału w dyskusji na temat pięknego sportu jakim jest wędkarstwo. Możesz również dodawać zdjęcia swoich okazów do galerii, gdzie będą one oceniane i komentowane.Jeśli forum Ci się źle wyświetla - zwiększ rozdzielczość ekranu. W przypadku wyświetlania forum na Laptopach mogą pojawić się niedoskonałości w wyglądzie górnego panelu.
Wysłany: Pią Lis 13, 2009 16:43 Prowokacyjne i obraźliwe posty.
Ostatnio zauważyłem, że niepokojąco wzrosła ilość postów, które prowokują innych użytkowników do nieprzyjemnej dyskusji, obrażają ich lub w szyderczy sposób wyśmiewają posty innych.
Chciałem Wam powiedzieć, że nie pozwolę na taki rozwój wypadków i wszelkie takie działania będą skutkowały ostrzeżeniami łącznie z zakazem pisania a w drastycznych przypadkach nawet banem bez względu na to kto jest kim na forum.
Nie będę tutaj przytaczał przykładów bo nie o to chodzi, wszyscy wiedzą o co chodzi.
Jeśli nie zgadzacie się z wypowiedziami innych, można to załatwić w grzeczniejszy sposób.
Wędkarstwo i to forum ma nas łączyć a nie dzielić i skłócać.
Punkt 2 regulaminu został rozszerzony o taką informację.
Dziękuję.
_________________ Pozdrawiam.
AdSense
Ważna informacja: Reklama nie wyświetla się osobom zalogowanym. Zaloguj się, lub przejdź do formularza rejestracyjnego.
Jednak dobrze było by przytoczyć jakiś przykład, aby wszyscy zrozumieli o co konkretnie chodzi. Tak mi się wydaje, bo wtedy nie będzie niezgodności w interpretacji niby prowokujących postów.
_________________ NIE SZTUKA ZŁOWIĆ RYBĘ - SZTUKA DOBRZE JĄ PRZYRZĄDZIĆ I ŁADNIE NA STÓŁ PODAĆ
TomiW, chyba wiadomo o co chodzi:
"obrażają ich lub w szyderczy sposób wyśmiewają posty innych".
Co nie wyklucza kulturalnej polemiki z innym, innymi użytkownikami jeśli mamy inne zdanie lub wiedzę na jakiś temat. Jesteśmy tylko wędkarzami i każdy z nas może czasem się mylić lub mieć inny pogląd na jakąś sprawę albo mieć po prostu słabszy dzień.
Przecież Wędkowanie.net to centrum wymiany zdań i pozyskiwania niezbędnej, fachowej wiedzy
Nie podam przykładów Tomi, nie chcę wyciągać treści postów, które kogoś mogły obrazić. Myślę, że wyraziłem się na tyle jasno, że każdy wie o co chodzi.
Nie podam też przykładów z innej przyczyny, chcę uniemożliwić co niektórym forumowiczom balansowanie na krawędzi - wiesz o co chodzi
A interpretacją postów zajmie się administracja forum, i to ona zadecyduje, czy ostrzeżenie ma dać czy też nie.
Tak wiem o co chodzi. Dopiero teraz to zrozumiałem. Ja ze swojej strony przepraszam za wszystkie prowokacje i obraźliwe posty ( o ile takie były ) i za to że ktoś przez moją osobę odszedł z forum lub przestał robić to co robił. Teraz będę o wiele powściągliwszy w swoich wypowiedziach... o ile wogóle będę.
I proszę tego postu nie odbierać jako prowokację.
_________________ NIE SZTUKA ZŁOWIĆ RYBĘ - SZTUKA DOBRZE JĄ PRZYRZĄDZIĆ I ŁADNIE NA STÓŁ PODAĆ