Zapraszamy niezarejestrowanych do rejestracji.Rejestrując się dołączasz do naszego wędkarskiego grona i masz możliwość brania aktywnego udziału w dyskusji na temat pięknego sportu jakim jest wędkarstwo. Możesz również dodawać zdjęcia swoich okazów do galerii, gdzie będą one oceniane i komentowane.Jeśli forum Ci się źle wyświetla - zwiększ rozdzielczość ekranu. W przypadku wyświetlania forum na Laptopach mogą pojawić się niedoskonałości w wyglądzie górnego panelu.
Wysłany: Nie Paź 11, 2009 00:03
Borys, jeśli nie miałeś i nie masz, to Ci to nie przeszkadza. Ja miałem i mam, więc mi przeszkadza i chciałem się dowiedzieć, jak zaradzić temu problemowi. Teraz już wiem.
Nie wiem, czemu uznajesz to za krzyk
Ja też mogę powiedzieć, że na starym widoku mam problem ale zauważyłem że tak jest do 1 wejścia w posty nieprzeczytane, każde kolejne powoduje prawidłowe ustawienie pierwszej kolumny, forum czytam na lapku w rozdzielczości 1280x800
Nie dosłownie
Stroną techniczną forum zajmuje się GrzegorzM ja niestety nie mam możliwości żeby ingerować w sprawy techniczne, poza tym ja nie zauważyłem jakiegoś dyskomfortu związanego z powyższym problemem, forum nadal jest czytelne według mojego uznania.