Poprzedni temat :: Następny temat
Żabie Doły okolice Bytomia
Autor Wiadomość
greg 
Ukleja

Wysłany: Wto Sie 26, 2008 11:33   Żabie Doły okolice Bytomia

Zespół przyrodniczo krajobrazowy Żabie Doły składa się co najmniej z 8 zbiorników z czego 2 należą do PZW reszta to dzikusy. Tyle wiem z opowiadań nad wodą , a wie ktoś może na co tam łapać ( spławik czy grunt ) i na jakie rybki sie nastawić ?

Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Internetowy sklep wędkarski
Tu zrobisz najtańsze zakupy. Nie zwlekaj i zamów już teraz
daniel01 
Węgorz

Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: Czw Sie 28, 2008 08:49   

Witam :) ja byłem na zbiorniku od pzw jak od przystanku tranwajowego idziesz w dół wiesz chyba gdzie numer zbiornika 817 . Więc tak od strony budynków mieszkalnych duzo osob łapało na spławik z boku jeziora jak przechodzisz obok takiego boiska ala to tam sa 2,3 sektory to tam jeden koleś łapał na spławik a drugi to juz na grunt .. i potem jak szłeś po drugiej stronie gdzie las taki ala jest czy to park mniejsza z tym to tak głownie na grunt .. . A co do rybek to powiem ci ze niebyłem tam zbyt długo bo przechodziłem tamtędy tylko i patrzałem jak i na co łowią i widzałem jak koleś coś wyciągał i własnie niewiem co to mogło być niebyło to duze wiec sie nieprzypatrzałem ale przypuszczam ze albo leszcz lub karaś . Myślę że pomogłem jak masz jakieś pytania to może jeszcze pomoge

pluto 

Wysłany: Nie Paź 12, 2008 09:12   

Witajcie. Jestem z Katowic iniedawno próbowałem dojechać samochodem jak najbliżej tych zbiorników i niestety nie udało mi się. Podjezdżałem od strony Chorzowa ul.Kluczborskiej i dojechałem tylko do PGR-u. Czy jest możliwość dojechania w pobliże tych zbiorników i zostawienia auta w bezpiecznym miejscu? Jeśli moglibyście zaznaczyc na jakiejś mapce które zbiorniki należą do PZW i trasę dojazdową było by fajnie.

greg 
Ukleja

Wysłany: Wto Paź 28, 2008 21:27   

kolor zielony to wody PZW

czerwony droga polna :)

Odpowiedz do tematu