Poprzedni temat :: Następny temat
Gdzie najlepiej w Katowicach
Autor Wiadomość
janoxyz 
Ukleja

Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 11:32   Gdzie najlepiej w Katowicach

Witam jw. w temacie bardzo prosze o opinie ja twierdze ze najlepiej na janinie giszowiec ale niestety mały stawik i co najgorsze płatne jeżdże też na starganiec i radoszowy ale jest ciężko! prosze o opinie?

Pisz poprawnie i używaj polskich znaków - admin

Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Internetowy sklep wędkarski
Tu zrobisz najtańsze zakupy. Nie zwlekaj i zamów już teraz
toman66 
Płoć

Wysłany: Sob Maj 10, 2008 15:08   

Polecam odwiedziny Doliny trzech stawów Giszowiec oraz jeziora Paprocany w Tychach nie wiem jaką metodą łowisz ale z tych wód na pewno coś dla siebie znajdziesz.

kadecior 
Ukleja

Wysłany: Nie Maj 11, 2008 11:28   

Co do paparocan to wypas ja juz tam jezdze 3 sezon na szczupaka i nigdzy sie nie zawiodłem polecam paparocany

Nie chce zakładac nowego tamatu i chciał bym sie zapytac czy był ktos juz na DZIERŻNIE i PŁAWNIOWICACH wyniki itd

Pisz staranniej, z polskimi znakami. mod

John Dumbar
Ukleja

Wysłany: Sro Maj 14, 2008 22:32   

Czy był? Oczywiście że tak ;) .
Najpierw inauguracja na Pławkach.
Szczupłego było widać. Rano koło 6 pistolety atakowały drobnicę przy trzcinach.
Wybikało to zapewne z faktu iż wciąż trze się drobnica i gruby leszcz.
Kontaktu jednak ze szczupakiem nie miałem. Na pławkach generalnie jest raczej posucha...
Za to złapałem dużego leszcza tarłowego. Były one dość agresywne i za którymś razem walnął mi w prowadzonego wzdłuż trzciny sporego woblera. Miał jakieś 65-70cm i nie był wcale największy. Na ciele intensywna wysypka tarłowa. Oczywiście wrócił do wody.
Dzierżno, nie lubię tego zbiornika, słyszałem od kolegi że coś przy "jachtach" z drugiej strony wyspy ruszyło. Ja poczekałbym jednak do czerwca i spróbował sandacza w nocy na żywca.
Pzdr.

kadecior 
Ukleja

Wysłany: Czw Maj 15, 2008 18:40   

Na Dzierżnie Małym byłem przed wczoraj i nigdy nie byłem tak zmarnowany :blee: łudki nie zadbane :glupek: i wgule klapa fajna to była woda bo na 3 m było widac twistera pod woda :figielek: ani pobicia nic nic i nic total załamka a na Paprocankach sum 72 :radocha: ale jeszcze okres ochronny i trzeba było puścic ale szczupaczki też były 45, 42,51, ale nie brałem bo wychudzony luzik

Pisz staranniej, zainstaluj sobie FireFoxa ;) Nazwy rzek, jezior, zbiorników piszemy dużą literą :)

j-94 
Ukleja

Wysłany: Sro Lip 30, 2008 13:54   

A co tam słychać teraz na Stargańcu i Paprocanach

Odpowiedz do tematu