Cześć czy ktoś może mi pomóc jak dojechać na Paprocany?Czy tam wolno łowić noca?Czy można tam rozkładać namioty bo np.na Plawniowicach policja goni i najważniejsze jakie przynęty wziasć jak chce zapolować na k
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Tak, obecnie skupiłem się na jeziorze Międzybrodzkim , to jest okręg PZW Bielsko Biała, i nasz okręg
[ Dodano: Czw Sie 07, 2008 09:04 ]
A kolega jaroma 81 skąd jesteś?jeżeli jesteś zmotoryzowany to można by razem gdzieś wyskoczyć nad wodę, zatankuje auto i można by jechać ,
To w razie czego możemy się spiknąć na pw i kajś wyskoczyć nad wodę, miałem jechać na Paprocany teraz na sobota i niedziela niestety , wypadek pokrzyżował mi plany
czes koledzy bylem 8-9 08 na nocce na zalewie w dziedzkowicach i zanotowalem wielka porazke.cos tam bralo ale nieszlo nawet zacjac poniewaz bylo tam bardzo zarosniete dno trawa i zaraz zrywalem zestaw,a moze ktos wie gdzie tam mozna polowic bez zaczepow?pozdrawiam