Niedaleko mnie znajduje sie piękne dzikie łowisko, woda bez gospodarza. Lubię tam zaglądać i łowić. Staw ma bardzo zróżnicowaną linię brzegową i dużo przegłębień ( do 3 m głębokości)
Oto kilka fotek
A oto trofeum z ostatniej rodzinnej wyprawy
Posłaliśmy go po dziadka. Przybył wziął i zaplątał żyłkę w trzcinach miał co najmniej metr długości
_________________ najlepsze ryby to te które zostają w wodzie! "catch and release" - złów i wypuść!!!!!!
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Brawo za szczupaka, z tym metrowym brak słów... straszne uczucie jak taki zwieje, sam miałem podobny przypadek w tym roku Ale ten dziki staw to piękny, aż się dziwię, że kłusole się nie dorwali
_________________ Jestem Polakiem i poprawnie używam swojego ojczystego języka. A Ty? Pisz poprawnie po polsku
Masz problemy z pisownią? Jest dużo sposobów na ich rozwiązanie:
- słowniki on-line
- przeglądarka Mozilla Firefox, która podkreśla na czerwono błędnie napisane wyrazy
- programy typu Microsoft Office, Open Office, które również podkreślają błędy
Niepoprawna pisownia świadczy o twoim stosunku do tego forum i ojczystego języka.
Dorywają sie ale na to niestety nie ma rady, trzeba by ryzykować własnym zdrowiem albo i życiem żeby zwrócić uwagę Czasem podobno zagląda tam Państwowa Straż Rybacka.
_________________ najlepsze ryby to te które zostają w wodzie! "catch and release" - złów i wypuść!!!!!!
Stawiem wrecz prześliczny Kurde ja to mam pecha że koło mnie nie ma takich zaje****** (czyt. extra) stawów Kurcze uwielbiam stawy,ale nie mami ich tak dużo w mojej miejscowości a jak są to nie ma takich fajnych ryb Nic tylko zazdrościa. Pozdro
_________________ Nie mam na koncie wielkich okazów,
lecz mam przyjemne chwile spędzone nad wodą!
Ostatnio zmieniony przez GarbatyOkoń Sro Cze 13, 2007 21:38, w całości zmieniany 1 raz
Stawek jak marzenie. Ja też mam taki ładniutki, malutki stawek, tylko, że sama drobnica w nim pływa. Czasem chodzę tam powędkować dla zabawy albo nałapać żywców
Naprawdę sympatyczny ten akwen dziwne ze niema tam byczków (jarogi by się pewnie ucieszył bo je luubi )
A jak są jeszcze takie szczupale to mógłbym tam siedzieć i siedzieć...