Wysłany: Nie Gru 02, 2007 13:02 Chańcza w woj. Świętokrzyskim
Witam wszystkich mam pytanie odnośnie tego zbiornika od niedawna jestem żonaty i mam domek nad tym zalewem i chciałbym wiedziec kiedy tam najlepiej na ryby i jeśli można wiedzieć w ktorym miejscu je znajde z gory dzieki
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Joka jeśli potrzebujesz więcej informacji o Chańczy to chętnie co nieco Ci podpowiem. Postaraj się mnie złapać na gg 2194091.
Pisz na forum, każdy chce sie coś dowiedzieć. Choć nad Chańczą spędziłem nie jedną noc to jednak mało o niej wiem. Celem moich wypadów były gównie leszcze wiadomo że jest tam sporo drobnicy ale udawało mi sie łowić te troszkę większe. W tamtym roku byłem świadkiem wyholowania ok 10 kg suma w samo południe przy ogromnym skwarze pokusił się na gumkę w korycie rzeki. Dla mnie dobra porą jest wiosna. Ogólnie to dużo osób przyjmuje że im wyższa woda tym lepiej
Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 11:37 spining na chanczy
witam na czanczy dominuje sandacz karp leszcz sum juz mniej szczupak i oczywiscie drobnica osobiscie polecam srodki plywajace wieksza szansa na sptkanie sie z sumem czy duzym sandaczem mam cala mape gdzie dsa jakies górki garbie koryta i razem z kolegami od 3 lat okupujemy hancze z pontonów:)