Zapraszamy niezarejestrowanych do rejestracji.Rejestrując się dołączasz do naszego wędkarskiego grona i masz możliwość brania aktywnego udziału w dyskusji na temat pięknego sportu jakim jest wędkarstwo. Możesz również dodawać zdjęcia swoich okazów do galerii, gdzie będą one oceniane i komentowane.Jeśli forum Ci się źle wyświetla - zwiększ rozdzielczość ekranu. W przypadku wyświetlania forum na Laptopach mogą pojawić się niedoskonałości w wyglądzie górnego panelu.
Bardzo rybne jezioro.Byłem tam parę razy w ubiegłym roku i ciągnelismy bardzo ładne leszcze,liny,karpie a z drapieżników szczupaki i piekne garbate okonie.Minusem są stosunkowo drogie pozwolenia(dostepne w rybakówce bezpośrednio nad wodą,zapominalscy kupią tam też robaki,zanęty itp.) no i niestety ale bywają problemy z miejscówkami.
Witam!
Byłem tam w zeszłym tygodniu. Wędkowałem po drugiej stronie jeziora względem rybakówki. Jest bardzo płytko, więc łowienie na spławik raczej odpada. Więc padło na łowienie z gruntu na koszyk. Od godziny 9 do 11 raczej mizernie, trafił się jeden leszcz i ładna płoc wszystko na czerwonego. Ok południa zaczęły się ładne brania (pogoda się zmieniła zaczęło mocno wiac). Siedziałem do ok 17, wynik 8 leszczy, dwie płocie i szczupak również z gruntu na robaka.
Jezioro mogę szczerze polecic...
pozdr. michał