Zapraszamy niezarejestrowanych do rejestracji.Rejestrując się dołączasz do naszego wędkarskiego grona i masz możliwość brania aktywnego udziału w dyskusji na temat pięknego sportu jakim jest wędkarstwo. Możesz również dodawać zdjęcia swoich okazów do galerii, gdzie będą one oceniane i komentowane.Jeśli forum Ci się źle wyświetla - zwiększ rozdzielczość ekranu. W przypadku wyświetlania forum na Laptopach mogą pojawić się niedoskonałości w wyglądzie górnego panelu.
Witam!
Czy ktoś jeszcze próbował swoich sił na tym zbiorniku? W przyszłym tygodniu chcę wykupic tam pozwolenie, jednak po przeczytaniu postów zastanawiam się czy warto...
pozdr. michał
Powiem tak ja byłem 2 razy i 2 razy po jednym węgorku, ogólnie słabo, ale nie skreślam tego Jeziora...
Raz bierze a raz nie:)
W dzień czy w nocy i na co łowiłeś? Mógłbyś napisać coś jeszcze, czy jest dużo wędkarzy czy pływają po jeziorze żaglówki - słyszałem, że kiedyś mocno przeszkadzały...
pozdr.