Wysłany: Wto Kwi 08, 2008 01:01 Łowiska w Zachodniopomorskiem?
Witam
Pytanko jak w temacie - jakie mozecie polecic łowiska, najlepiej jak najbliżej Szczecina? Nie jestem wymagającym wędkarzem ( dlatego, że początkującym ) interesuje mnie gdzie mógłbym sobie połowić za pomocą feederka??
Pisz staranniej-mod
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Jeżeli chodzi o feeder to świetnym miejscem jest dopływ Odry - Regalica Oprócz rekordowych sumów można tam na feederka ładnego leszczyka(do kilku kilogramów) dopaść, a także płocie. Odcinek na którym najczęściej łapię nazywa się chyba Cegielinek czy jakoś tak.
A ja polecam...Łowisko spławikowe laguna w jamnie... Są to stawy duże podobne do kilku kanałów...Jest tam drapieżnik i biała ryba Najlepiej tam uczyć się połowu okoni na spinning
Nazwy łowisk i miejscowości piszemy dużą literką!
_________________ Darzbór,połamania kija i wszystkiego dobrego!!!