Poprzedni temat :: Następny temat
Szczecin
Autor Wiadomość
borek 
Lin
Rapala Skitter pop - pop'n sound

Ostrzeżeń:
 3/3/5
Wysłany: Czw Wrz 18, 2008 13:25   Szczecin

Macie jakies super lowiska tutaj ?? mam namysli spinning . Jakies bankowe miejsca i takei tam :D Ja lowie w podjuchach nad regalica miedzy mostami ^^

Borek popraw post, używaj polskich znaków i nazwy miejscowości czy łowisk pisz dużymi literami!

Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Internetowy sklep wędkarski
Tu zrobisz najtańsze zakupy. Nie zwlekaj i zamów już teraz
Barteq 
Sandacz
młody zapaleniec :)

Wysłany: Nie Paź 05, 2008 15:02   

Odnowię trochę temat i zapytam kolegów o jezioro Głębokie. Byłem tam w sumie 3 razy. 1 w marcu ze spławikiem i zero brań, 2 na początku września złapałem małego szczupaczka i 3 raz to dzisiaj kilkanaście płotek. Wiecie może czy da się coś większego upolować, bo z gruntu brań nie było.

Jagular 

Wysłany: Sro Gru 24, 2008 00:04   

borek, borek, Cześć Też jestem z Podjuch :D napisz mi na gg 9554519 to sie wybierzemy na rybki :D

polamaniec 
Ukleja

Wysłany: Pon Gru 29, 2008 16:14   

Gdzie teraz można sobie połapać rybki w szczecinie, pamiętam że kiedyś jednym z najlepszych miejsc była parnica i regalica oraz dziewoklicz lecz ostatnio tamtędy przejeżdżałem to trochę się pozmieniało. Mam zamiar łapać na feedera lubie połapać rybki w jakimś przyrodniczym akwenie nie interesują mne miejscówki typu dzworzec głowny albo koło mostu długiego gdzie odległość od " wędkarza " wynosi 1 m

Barteq 
Sandacz

Wysłany: Wto Gru 30, 2008 13:58   

Dziewoklicz jest dobrą miejscówką i dla spławikarzy i dla spinningistów, ale jak rozmawiałem z jednym panem (z 1,5 miesiąca temu) to mówił, że płoć przenosi się teraz do głównego nurtu i tam pozostanie do wiosny. Nie wiem jak to jest, ale im bliżej zimy tym brań przy mostku mniej także może rację miał...
Jeżeli chodzi o most długi to hmm... :) bywałem tam nie raz ze względu na to że mam bardzo blisko, zaliczyłem tam mój rekord ilościowy i wagowy (oj z 10kg płoci mogło być), ale już tam nie chodzę, może nie ma takiego tłumu, ale nie cierpię tych samochodów! Na regalicy też można próbować tylko trzeba uważać, bo
jak łowiłem przy moście (kurcze nie pamiętam nazwy to jest ten równoległy do mostu pionierów przy Cegielinku) to z gruntu ładne leszcze brały tylko miałem za mały ciężarek i nie mogłem przerzucić takiego miejsca gdzie była masa kamieni i każdy rzut kończył się zerwaniem zestawu, ale spławikiem ładnie tam połowiłem.

polamaniec 
Ukleja

Wysłany: Wto Gru 30, 2008 16:10   

Barteq napisał/a:
Dziewoklicz jest dobrą miejscówką i dla spławikarzy i dla spinningistów, ale jak rozmawiałem z jednym panem (z 1,5 miesiąca temu) to mówił, że płoć przenosi się teraz do głównego nurtu i tam pozostanie do wiosny. Nie wiem jak to jest, ale im bliżej zimy tym brań przy mostku mniej także może rację miał...
Jeżeli chodzi o most długi to hmm... :) bywałem tam nie raz ze względu na to że mam bardzo blisko, zaliczyłem tam mój rekord ilościowy i wagowy (oj z 10kg płoci mogło być), ale już tam nie chodzę, może nie ma takiego tłumu, ale nie cierpię tych samochodów! Na regalicy też można próbować tylko trzeba uważać, bo
jak łowiłem przy moście (kurcze nie pamiętam nazwy to jest ten równoległy do mostu pionierów przy Cegielinku) to z gruntu ładne leszcze brały tylko miałem za mały ciężarek i nie mogłem przerzucić takiego miejsca gdzie była masa kamieni i każdy rzut kończył się zerwaniem zestawu, ale spławikiem ładnie tam połowiłem.

Hm ...może chodzi ci o most cłowy, kilka razy tam byłem i chyba wiem o które miejsce ci chodzi faktycznie kilka ładnych sztuk tam wyciągnąłem no cóż jeszcze trochę czasu mam do namysłu chociaż z dnia na dzień co raz bardziej bym sobie pojechał na ryby :D

Barteq 
Sandacz

Wysłany: Wto Gru 30, 2008 18:36   

Dokładnie tak :) sprawdziłem na mapie - most cłowy. Byłem tam pod samym mostem i całkiem fajnie się łowiło. Ja już od ponad miesiąca sprzęt mam "zakonserwowany", teraz tylko czytam książki wędkarskie i mam wiiieeellllką ochotę na rybki :)

Odpowiedz do tematu