Wysłany: Pią Sie 29, 2008 16:33 cormoran bull faghter sum
koledzy co sądzicie o tym wedzisku czy ktos posiada taki kij prosze o wasze opinie na temat tego kija http://www.allegro.pl/ite...0_100_300g.html
CORMORAN BULL FIGHTER SUM 3,20 100-300g
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Mam wrażenie, że może być za krótka na Suma, ale mogę się mylić.
3.2m za krótka? Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Myślę, że w tej klasie cenowej wędka jest godna uwagi.
_________________ Jestem Polakiem i poprawnie używam swojego ojczystego języka. A Ty? Pisz poprawnie po polsku
Masz problemy z pisownią? Jest dużo sposobów na ich rozwiązanie:
- słowniki on-line
- przeglądarka Mozilla Firefox, która podkreśla na czerwono błędnie napisane wyrazy
- programy typu Microsoft Office, Open Office, które również podkreślają błędy
Niepoprawna pisownia świadczy o twoim stosunku do tego forum i ojczystego języka.
Wysłany: Pią Sie 29, 2008 18:08
No tak Myliłem się... Ale miałem jakieś dziwne wrażenie, że stosowane są znacznie dłuższe wędziska.
Jeżeli warto za te pieniądze, to może też sobie kupię