Daiwa Power Mesh Jig 2,4 5-25g wyciąga wszystko z wody Możesz także zainwestować w Sakespare Uglly Stick 10-25g kije są nie do złamania!!! Polecam zwłaszcza pierwszego, świetna relacja cena-jakość!!!!
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Właśnie zamówiłem daiwę powermesh jig 5-25g, tak jak polecał borys. Z niecierpliwością czekam, aż dojdzie. Wypróbuje ją dopiero w następną niedzielę . Jutro z rana na rybki, a więc spadam stąd bo trzeba wcześne wstać.
Ja bardzo polecam wędzisko Mikado Taurus Medium Light ML Spin 2,70m 5-28g. Sam takiego używam i jestem bardzo zadowolony. Przeznaczone jest głównie do łowienia szczupaków.
big esox [Usunięty]
Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 09:19
a nie wydaje się wam, że za bardzo podoną kasę mozna kupić kije klasy St. Croix czy Lamiglas
za 300 - 400 złotych są juz z 5 letnią gwarancją. To są doskonałe kije z fantastycznymi parametrami. Znacznie lepsze niz kongery i mistrale. To kije kilka półek wyżej....
na łódkę kijek St. Croix seria Tiumph będzie doskonała - polecam