Przeglądam forum i przeglądam... i nigdzie nie widzę ani to napomknięcia o spinorkach Mistrall. Stąd moje pytanie, otóż znalazłem na alegro TO.
parametry mi pasują, cena również, jednak dylemat, który mam, mi nie pasuje... Nie mogę się zdecydować pomiędzy tym właśnie Mistrallem i :
TYM bądź TYM
Najintensywniej myślę nad cataną, ze względu na jej niewielką masę...
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Siemka do spiningu lekko-sredniego to ja proponuje Konger Aviator Spin poniewaz sam ja kupilem ale jeszcze nie uzywalem ,a duzo osob juz mi ja polecalo
Wysłany: Nie Sie 10, 2008 21:55
Dalton - bierz ten pierwszy!
Mistralla kijki są całkiem dobre. Drugi ma za małą rozpiętość c.w. więc tak na chłopski rozum... no chyba, że Ci zależy na delikatnym łowieniu, to weź drugi.
_________________ Dopóki piłka w grze... to jeden c...
Miałem jakąś wklejankę Mistralla chyba do 35 gram. Krótko ale kilka razy była ze mną nad wodą. Miałem w ręku nad wodą kij kolegi, tez Mistrall. Do 28 gram. Wrażenie dobre. Spokojnie można polecić. Dobre kije za niedużą kasę.
Hmm... ja własnie połamałem swojego Mistrala DeLux Professional CW do 28g. Co polecacie za niego ??? Miałem go 3 lata i jestem z nigo bardzo zadowolony (łowiłem głównie szczupaki). W tej chwili szukam coś podobnego. Cena do 200zł. Moze coś polecicie???
Hmm... ja własnie połamałem swojego Mistrala DeLux Professional CW do 28g. Co polecacie za niego ??? Miałem go 3 lata i jestem z niego bardzo zadowolony. W tej chwili szukam coś podobnego. Cena do 200zł. Moze coś polecicie???
Jakimi funduszami dysponujesz?
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.