Dlaczego ma być nie ten sam byron może nie jest taki jak kiedyś ale jest inny ja słyszałem dużo pochlebnych opini na temat kiji tej firmy więc myślę że za 80 zł to się niema co zastanawiać trza brać
_________________ "Na lądzie wędkarzy tłum a w wodzie jeden sum"
No właśnie jest "inny" osobiście mam kilka kij starszych serii jedna z nich to equipme mam z niej federka (i jeszcze kije z dwóch serii mam w domu ale dokładnie to moge napisać jak wrócę do Biłgoraja bo nie wiem jak się piszę - a w błąd nie chcę wprowadzać) przyznam nie były to tanie serie i gdyby nie ojciec nie było by mnie na nie stać, nowych w ręku nie miałem, ale mam paru znajomych którzy łowili starymi i mieli styczność z nowymi kijami, widzą niestety dużą różnice, z tego co się orientuję był też chyba mały zastój w sprzęcie tej firmy na naszym rynku ( albo chociaż w mojej małej mieścinie i Allegro), podsumowując krótko opinie moich kolegów "Byron podobnie jak Shimano zszedł na psy".
_________________ Catch and Release for Yourself...