Witam
czy zna któryś z was tą wędkę lub tą serie zastanawia mnie to CW ponieważ jest 28 a nie np. 5-28 a konger wypuścił ich kilka na rynek o różnym CW. czy to jest jakiś błąd czy to jest jakiś dziwny zakres czy tylko o takim CW dla przynęt?
Wiem że męcze ale w moim pieknym mieśce tylko takiego kongera znalazłem.
I jeszcze jedno pytanie che dokupić kołowrotek Okuma Lexsan 30 z przednim hamulcem, i pytanie w katalogu i wszedzie jest opisana w komplecie zapasowa szpula grafitowa a sprzedawca mówi że to bład bo do tego modelu nie dodaja zapasowej szpuli! Ktoś się z tym spotkał?
Pisz staranniej. mod
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Firma konger często tak dziwnie oznacza CW. Mam parę wędek z tej firmy i tylko jedna ma normalny CW. A co do kołowrotka to nie mam i nie widzialem ale polecam Mikado Aesthetic 1010 FD