Do IRI musiałbyś się przyzwyczaić bo to bardzo specyficzny kij. Turbo według opisu jest podobne do Dancera który jest również ciekawą propozycją Kongera
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!
Pomógł: 4 razy Wiek: 20 Posty: 217 Skąd: Krosno/ dokładnie Korczyna
Wysłany: Sob Sie 02, 2008 19:26
Czyli polecasz obydwie wędki chyba ,że wy doradzicie mi jakąś super kij szukam CW 5-25 w tych granicach wiec jest to kij pośredni nie lekki nie ciężki chce kupić coś co będzie na lata
_________________ Człowiek uczy się na błędach, a wędkarz spinningista ciągle Sam się doskonali .
W tym przedziale cenowym i o takim c.w. mogę Ci tylko polecić wędkę która jest jak na razie moim ideałem
http://www.wedkowanie.net...-vt709.htm#7575 Cudnie pracuje pod rybą. Jest szybka a zarazem ma pełne płynne ugięcie.
Chcesz kij na lata? Daiwa Power Mesh Powiem Ci szczerze nie wszystko co jest drogie ma być na lata. nawet nie wiesz ile sprzętu przewaliłem żeby znaleźć coś przyzwoitego i co najważniejsze praktycznego!
Miałem kasę którą chciałem zainwestować w drogi sprzęt ale okazało się że są wędki za całkiem przyzwoite pieniądze a spełniające moje oczekiwania. Jeżeli chcesz kij z najwyższej półki proszę bardzo http://www.allegro.pl/ite..._tuba_w_wa.html
Ja mam od miesiąca Daiwe Power Mesh 240 5-25g, kijek naprawdę super, można nim łapać cały dzień, nie czuć wagi tego kija, jestem tak zadowolony że w [poniedziałek dokupuję jeszcze 3.00m, w zeszłym tygodniu wyjąłem na ten kijek klenia 48cm, a dziś potoka 40cm, kij spisywał się rewelacyjnie, z czystym sumieniem moę ten kijek polecić
Ja już mam dwa ale jeszcze zastanawiam się nad trzecim Seria Jig Power Mesha ma świetną akcję, radzi sobie ten kijek z naprawdę sporymi rybami. Ironią losu wszystkie największe ryby w tym sezonie wyciągnąłem na ten właśnie kij.
Babz gratuluje klenia no i potoka
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.