Tak jak założyłem temat o kołowrotku Mikado to teraz czas na ocenę wędki którą zamierzam kupić ze względu na brak pieniędzy. Jest to wędka Mikado: a dokłądniej http://allegro.pl/item388...7m_10_35gr.html
Wójek ma identyczną wędkę i nawet nic nie narzeka na nia, pomimo jej niskiej ceny jest podobno bardzo dobra, zadnych usterek. Proszę o ocenę.
Odrazu napiszę żeby jak ktoś byłby tak miły to mógłby mi polecić jakiś taki lepszy kołowrotek do tej wędki, do 100 zł. Będe ogromnie wdzięczny.
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Hehehe prosto z Torunia z Wrzosów Posiadam wędkę Mikado UV cw 15-35g i jest idealna I jkao iż wszystkie wędki jakie posiadam na spina mają od 15-35g ośmielę się powiedziec ,że polubisz ten kijek gdyż z powodzeniem można na niego iśc po okonie i szczupaki jak i po sandacze i bolenie Pozdrawiam
Kręciołek jakiego ja używam i mogę polecic bez obawy to Colmic legend 300 Najważniejsza jego cecha to taka iż idealnie nawija żyłke ,bynajmniej ja i mój tata jesteśm zadowoleni w 100% A koszt kręcioŁka to 90zł a wędki mikado UV 130zŁ
Ok zdecydowałem się już na wędkę. Kupuję Konger Aviator Spin 270/40. Cyztałem na różnych forach opinie na temat tego spinningi i mówią że za tą kasę lepszej weki nie kupię. Pozostaje teraz tylko wybór kołowrotka.
ja bym zrozumiał gdyby wędka ważyła 1kg ale 200g czy nawet 300 to jest nic Kij musi leżec w ręku i spełniac swoje zadanie a kijek do 100zł to york za 39zł idealny nic go nie złamie i jest lekki
Jeśli chodzi o spinning to za 100zł możesz mieć Cormorana Carb-o-Stara . Jest to naprawdę rewelacyjna jak na swoją klasę cenową wędka. Kup a nie będziesz żałować
_________________ Jestem Polakiem i poprawnie używam swojego ojczystego języka. A Ty? Pisz poprawnie po polsku
Masz problemy z pisownią? Jest dużo sposobów na ich rozwiązanie:
- słowniki on-line
- przeglądarka Mozilla Firefox, która podkreśla na czerwono błędnie napisane wyrazy
- programy typu Microsoft Office, Open Office, które również podkreślają błędy
Niepoprawna pisownia świadczy o twoim stosunku do tego forum i ojczystego języka.
A co będzie lepsze, bo oprócz spinningu czasami będe przerabiał spinning na grunt. Więc co bedzie lepsze dla spinningu a zarazem gruntu? 8-30 gr czy 10 -40 gr? Proszę o odpowiedź.
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.