Ze względów praktycznych wybrał bym długość 2.4, a z tym związane kolejne moje pytanie- czy długość w znacznym stopniu wpływa na zacięcie itp... ( Jaką długość ostatecznie wybrać?:))
Wiem, że cały zestaw jest dość średni i budżetowy, ale jak dla mnie bez sensu było by wydać więcej kasy ( tym bardziej, że jeszcze nie zarabiam ) - spinninguje dość sporadycznie, a co za tym idzie jestem w tym początkujący.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez charger Pią Lip 25, 2008 08:17, w całości zmieniany 1 raz
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
co do wędki to polecam Aviatora mam ją od stycznia i jestem bardzo zadowolony bardzo bardzo nadaje się jak najbardziej do połowu małych okoni jak i większych szczupaków. Może nie jest to jakaś zawodnicza wklejanka, ale czuć nawet zielsko. Największa rybka jaka na niego złowiłem to szczupak 65cm 1,75 kg i wędka żadnych problemów nie miała.
Zgadzam się Arek z Tobą. Aviatora mam od niedawna i jestem z niej bardzo zadowolony. Dobrze leży w ręce i jest wygodna. Według mnie to bierz Kongera Aviatora, napewno bedziesz zadwolony:):)
P.S Mój wójek wyjął na nią szuczupaka 73 cm (niestety nie było mnie przytym) i mówił że takich wielkich problemów nie było.
Michał napisz jeszcze na jakich wodach będzie ten kolega łowił bo jest to istotne. Jeśli częściej by wędkował z łódki to polecałbym tego Aviatora ale jeśli już w grę wchodzi wędkowanie na rzekach z brzegu to ze względu na długość lepszy będzie Carbomaxx.
_________________ Łowię bo lubię !!!
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.