Witam !
Ostatnio szukając spinningu węglowego , sprzedawca powiedział mi że te po 80 zł to takie pół węglówki - co to znaczy ? i radził kupic za 100 zł pożądną szukam takiej do 100 zl może ktoś mi poradzić ? Proszę o Pomoc
Pozdrawiam Paplas
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Konger Carbomaxx o ile nazwy nie pokręciłem. Bardzo dobre kije za śmieszną kasę.
Niestety nie bardzo da się wypośrodkować sprzęt na szczupaka i okonia. Dlatego proponuje c.w do 18g długość 2,7m. Taki kijaszek świetnie sprawdzi sie przy okoniach a także kleniach, poradzi sobie także ze szczupakiem, no może nie metrowym ale takie średniaki połowisz. Największa zaleta tego kija to akcja, która pozwala na spokojny hol nawet mniej wprawnemu wędkarzowi
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!
[ Dodano: Czw Lip 24, 2008 22:11 ]
o nie sorry pomyłka , ale to u nas w wędkarskim jest za 70 zl na allegro za 50 zl koleś mi powiedział ze to jest pół węglówka co to znaczy ?
Jakiś czas temu miałem własnie Cross Maxa ale tego do 25, kij dobrze leżał w ręku i jej nie męczył, miał troche mocy w zapasie ale niestety dużo ryb mi z niego spadło tego UL nie miałem w rękach więc wypowiedzieć się niestety nie mogę
_________________ Catch and Release for Yourself...