Chce kupic 'bata' widzialem je na allegro w cenie te najtansze 15-40zl . Czy to jest dobra wedka na poczatek? Nigdy nie lowilem:( Gdzie taka wedka moge lowic? I na czym polega metoda lowienia batem?
prosze o pomoc
Używaj polskich znaków - admin
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
No nie wiem czy na tym łowisku dobrym wyborem bedzie bat... Osobiście bym wolał łowić wędką z kołowrotkiem, ale wszystko zależy od tego w jakiej odległości od brzegu żerują ryby Co do wędki to w tej granicy cenowej na pewno nie będzie to dobra jakość, ale myślę, że na początek powinno wystarczyć Co do łowienia batem to poszukaj na forum, powinno coś być.
P.S Po co zakładałeś 2 konta?
Jeśli chodzi o moje zdanie to polecił bym Ci na początek jakiś tani kij teleskopowy Na sam początek napewno by Ci starczyła a potem możesz myśleć o czymś lepszym i droższym