Może coś w tym jest z włochami Dodam tylko że mam jeszcze bolonkę Trabucco juz 3 lata którą wykorzystuje na odrze do łowienia z gruntu na spławik mimo że cw ma do 20 mój zestaw warzy dużo więcej i kijek spisuje się już 4 sezon świetnie:)
Może wspólny wypad na ryby Wojtek:>
_________________ "Na lądzie wędkarzy tłum a w wodzie jeden sum"
No skoro ty tak wypowiadasz się na temat trabucco to jak narazie jest chyba na czele mojej listy batów bo mi też przypadł on do gustu i ma całkiem ciekawe parametry. a co do wspólnego wypadu czemu nie hehe wkońcu mógłbym sie czegoś od Ciebie nauczyc .:P a wracając do tematu wędki to nie wiem gdzie można ją kupic bo rozglądałem się wcześniej w paru sklepach w ZG i nie mieli zbyt dużó kiji trabucco moze jeden albo dwa a gdzie ty kupiłes swojego i czy warto kupić w jakimś sklepie internetowym lub allegro.
pzdr.
Chciałbym odświeżyć temat i sie dowiedzieć czy Trabucco Xelion to dobry wybór? W końcu też od włochów. Może ktoś miał go w ręku i chciałby sie wypowiedzieć?