ehh i teraz już nic nie wiem A jaki model posiadasz? Serwis jakiś jest w Polsce? Napisz coś jeszcze, jeśli możesz, generalnie wszystko mnie interesuje na temat batów
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Z tego co pamiętam Maverik polecał mi tego bata : http://www.allegro.pl/ite...700_nowosc.html 6 m kosztuje 260 zł. Też musiałbyś trochę dołożyć , myślę że to kusząca propozycja.
Kolego nie patrz na serwis, bo wtedy ograniczysz się tylko do colmików i jaxonów. Bata dobrej jakości szybko nie połamiesz Chyba, że to Mikado Tourmament - nadzwyczaj łamliwy bacik ;/
_________________ Bartek - okręg Olsztyn
Ostatnio zmieniony przez b@rtek Sob Gru 27, 2008 16:44, w całości zmieniany 2 razy
Bartek niby masz rację Hehe no nic słucham dalej wszystkiego co macie do powiedzenia na temat batów, dzięki za zainteresowanie Między ceną mistralla amundson 6m a trabucco 6m jest różnica podbieraka, ale zastanowię się, zobaczę jeszcze jak będę stał finansowo Słucham dalszych propozycji
[ Dodano: Pon Lis 17, 2008 20:03 ]
mam pytanie czy z bata 6m można w razie potrzeby zrobić bat, np. 4m? Da się nie złożyć dwóch segmentów np.?