Borsuck przyznam się ze też nie łowiłem na bolonki, ale może łatwiej byłoby się zasugerować łowiskiem na którym będzie używana. Wędki mają dosyć rozbieżny c.w. i oczywiście ceny. Jeżeli miałbym dostać prezent to na pewno taki który będzie praktyczny, a przy okazji jeżeli miałby być jeszcze w miarę przyzwoitej jakości to zostałbym przy; Browning, Trabucco i Mikado.
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!
Właśnie wczoraj przeglądałem allegro w poszukiwaniu nowej boloneczki i znalazłem tą perełkę http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=458793601 mikado ultraviolet bolonka 6 m
mam 2 wędki mikado ultraviolet jedną typu match a druga to federek i obydwie spisują się bez zarzutów ,mam na nią smaka ale poczekam może na święta będzie jakaś promocja a może św mikołaj się domyśli jak mu troszkę podpowiem
_________________ robert pl a mnie jest szkoda lata
ale : co dzień to bliżej wiosny
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.