Witam. Wójek poprosił mnie żebym tutaj zapytał sie o jakiegoś lepszego Feedera maksimum do 220 zł. Proszę znów o pomoc w wyborze dobrego Feedera, z dobrym ciężarem wyrzutu. Z góry dziękuje.
Reklama ta nie wyświetla się osobom zarejestrowanym, Zarejestruj się.
Hm..ja stosuję Konger Carbomaxx c.w 150 g dł.3,60 kosztował mnie równe 100 zł,wędzisko jest wykonanie z włókna węglowego,posiada dwie szczytówki z włókna szklanego
LINK:
http://www.allegro.pl/ite...150g_zylka.html
Nie droga wędka a myślę że nie taka zła
Co do droższych to te wędziska Mikado Golden... lub Mikado UV.
Było dużo tematów o feederach typu Mikado UV i Mikado Golden więc nie będę sie rozpisywał.
_________________ ___________________________________________
''...Żeby nam się ułożyło, by do końca git już było
By marzenie się ziściło, żeby każdy mógł to przyjąć
Nie smucić się, powrócić do nas, śpiewać to, nucić
SLU, 06 już do końca tak być musi''
Ja myślę ,że może byc,z wyglądu nawet nawet ale nie będę Ci pisał,że dobry bo może tylko ładne wygląda a ,,a leży w ręku''nie za bardzo.Ogólnie mi sie podoba,ale nie ma to jak w sklepie najpierw nim pomachac i czuc ten kijek w łapie,wtedy będziesz wiedział czy go chcesz czy nie.Może koledzy maja ten kijek to się wypowiedzą
Łukasz jak masz problem z "ć", to napisz na czym on polega na czym polega
_________________ ___________________________________________
''...Żeby nam się ułożyło, by do końca git już było
By marzenie się ziściło, żeby każdy mógł to przyjąć
Nie smucić się, powrócić do nas, śpiewać to, nucić
SLU, 06 już do końca tak być musi''
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 22:02
Ja bym za to polecił znowu Mikado UltraViolet Light Feeder http://www.rybarskepotreb...ht-feeder-360cm
nie mogłem znaleźć innego linku ale żebyś sobie zobaczył, a później to poszukasz. Wędka ma 3,60cm, c.w 90g, pięć wymiennych szczytówek. Super leży w dłoni i perfekcyjnie pokazuje brania. Kupiłem ją za 170 złotych.
_________________ Wędkowanie - cały świat.
Ostatnio zmieniony przez jarek136ns Wto Lip 01, 2008 10:45, w całości zmieniany 2 razy