Co sądzicie o kijku Robinson Xenon Multi Feeder Strong DS dł.3,60 wyrzut do 150g.?Mówią, że jest zbyt sztywny i leszcze się z niego spinają.Może ktoś ma taki kijek i wypowie się na jego temat-z góry dziękuję.
_________________ stefek
Reklama ta nie wyświetla się osobom zarejestrowanym, Zarejestruj się.
A gdzie będziesz nim łowił?
Podglądnąłem ten kijek i faktycznie będzie dosyć sztywny ze względu na dużą zbieżność blanku. Poza tym kij jest przeznaczony raczej na wody płynące i o delikatności raczej nie ma mowy. Powiem szczerze w tym przedziale cenowym nie trafiłem na wędkę która była by "dobra". Jeżeli masz możliwość doskładać trochę kasy to za ok 200zł powinieneś coś kupić juz bardziej konkretnego.
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!
Hmmm więc powiem tak Robinsona osobiście bym sobie darował sprzęt ładnie odrobiony ale nie za dobry ;f zobacz sobie ten kij troszkę słabszy ale leszcze i karasie czy też brzany łowi się elagancko kolega posiada 2 takie kije i dosyć ładnie pracują lecz to też mocne kije zdecydowanie na rzekę
Zainwestuj w Mikado, bo naprawdę robi świetne kije i jedne z najlepszych na rynku.
Machałem już spinningami,feederami i bolonkami i żaden kijek mnie nie zawiódł