Wysłany: Sro Lip 04, 2007 21:37 Odległościówka co kupic?
Zastanawiam się nad kupnem odległościówki. Przyznam się że od bardzo dawna nie trzymałem w rękach prawdziwej odległościówki. Ostatnią jaką miałem porwał mi mój ojciec i tyle ją widziałem.
Myślę że byłbym w stanie wykrzesac ok 300zł. Co za tą kasę mogę dobrego zakupic? Nie mam sprecyzowanych modeli dlatego licze na wasze sugestie.
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!
Reklama ta nie wyświetla się osobom zarejestrowanym, Zarejestruj się.
borys nie lubisz shimano specjalnie to już wiem, ale za takie pieniądze kupiłem Solsteca 4,20 i jest rewelacyjny. Mam też Mikado 3,90 i nie jestem zachwycony wykonaniem uchwytu do kołowrotka. Poza tym rzuty z dłuższego wędziska są dalsze i bardziej precyzyjne. Polecam więc dłuższy kijek. Co do firmy to napewno wiele firm ma dobre odległościówki i jaką kupisz to już zależy od Twoich upodobań. Zwracaj uwagę jakie są przelotki, łaczenia elementów, uchwyt do mocowania kołowrotka, waga i materiał z jakiego kijek wykonano.
Nie koniecznie nie lubię wędek shimano bo mam feedera Beast Master i jestem zadowolony . Myslałem o shimano takze, zobaczę jeszcze ofertę mikado. Dzięki Darson
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!