Jak kilka postów wcześniej pisałem, jestem na kupnie odległościówki.
Przewalałem net w poszukiwaniu czegoś co przykuje moją uwagę i znalazłem.
Browning bardzo znana i prestiżowa marka jednak dla mnie zupełnie obca.
Wypatrzyłem taką fikuśną wędeczkę http://www.zebco.pl/strona/p/product/id/60.html .Cena do przełknięcia :wink:
Jednak nie proszę o opinię tej właśnie wędki tylko o Wasze uwagi dotyczące sprzętu z którym mieliście stycznoś, właśnie spod marki Browning . Trochę się nauczyłem ze markowy napis na wędce to nie wszystko, dlatego proszę Was o opinie.
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!
Reklama ta nie wyświetla się osobom zarejestrowanym, Zarejestruj się.
Browning to z tego co slyszalem chyba najlepsze wedki wiec jak cie stac to kupuj.Znajomy ze sklepu kupil feddera Browninga za 800zl cena sklepowa to ponad 1000.
Browning to bardzo dobra firma mam tej firmy federa bardzo dobrze sie spisuje,piękna praca podczas holu oraz sztywność przy rzutach jednynie co moge powiedziec złego to to ze omotki przelotek popękały i teraz mam troche luzne przelotki ale jak na tylko letnia wedke to trzyma sie wysmienicie