Hej poszukuje jakiś dobrą i tanią wędkę na grunta ,karpia najczęściej będę łowił na stawach ale zdarzy sie tez rzeka np odra i jaki mi polecacie sprzed do 60zl
zmień treść Twojego postu bo źle się go czyta, dla niektórych może być niezrozumiały - mod
_________________ PRZEPRASZAM ZA BŁĘDY I PROSZĘ MNIE POPRAWIAĆ
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Dzis bylem w sklepie gościu mi polecił jaxon te z serii adventure długość 360cm c.w do 80g no i za 45 zł i potem muszę pomyśleć tez o kołowrotku do 50zl pomożecie?? albo zrobcie tak mam 100zl na wydanie co kupić
dencio Węgorz poczatkujący spinningowiec - spławik z zamiłowania
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 20:54
Tak się składa, że mam obię wędki jednak w innej wersji i jeśli chodzi o trwałość to ten Jaxon ma fatalne przelotki ale wystarczy kropelka i jest problem z głowy (mi się wyrwały dwie końcowe ale skleiłem i profilaktycznie resztę też i cudnie działa). Ogólnie Konger jest szybszy, ale cięższy, a Jaxonem fajnie wyholujesz.
No to wędkę już mam na oku a teraz kołowrotek do tego jaki polecacie ??A i admin albo mod staram sie pisać dobrze ale chyba każdy umie sie rozczytać po co są te ostrzeżenia to ja wogóle sie nie będę udzielał bo dostane 5 ostrzeżeń i koniec a tak będę mógł choć czytać Ostrzeżenie za błędy. Popraw styl pisania, to ostrzeżenie zniknie. mod
Nie chodzi o to, żeby się można było rozczytać, tylko, żeby się czytało przyjemnie.
Tak jak napisał mod., jak się poprawisz, usunę ostrzeżenie - admin
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.