Bartix65 powiem tak : Jakieś pfffff.... żeby nie skłamać nie wiem ile lat temu tata kupił mi takiego wędki (wędki , to nie te same kołowrotki ale bardzo podobne), miałem leciutki zestawik i łapałem tam jakieś pistoleciki :p fajnie się na niego łapie bo jest w miarę miękki i krótki (idealny dla małych dzieci =] ) ..Troszkę czasu potem na te kije wyciągałem karpie do 8 kg na stawie hodowlanym ( typowo 4fun) byłem bardzo zdziwiony ,że te kije tak dobrze się sprawują przy takiej rybie , więc fakt nie jest to 1st klasa wędziska ale do małych ryb sprawują się świetnie
Tylko te kołowrotki badziewne bo plączą żyłkę strasznie
Noto wybacz ale to nie mój problem, u mnie działa...
Czekam, na wasz opinie.
Jedna rzecz mnie dziwi w Twoim zachowaniu.Jak prosisz kogoś o pomoc to dlaczego odzywasz się w ten sposób.Jeśli u kogoś nie chodzi link to na pewno Ci nie pomoże.
Wysłany: Sob Mar 22, 2008 21:41
Baroo dzięki właśnie oto mi chodziło, nie myślcie, że chce kupić ale tak spytałem bo oferta jest dobra.
[ Dodano: Sob Mar 22, 2008 21:43 ]
maniak napisał/a:
Bartix65 napisał/a:
Noto wybacz ale to nie mój problem, u mnie działa...
Czekam, na wasz opinie.
Jedna rzecz mnie dziwi w Twoim zachowaniu.Jak prosisz kogoś o pomoc to dlaczego odzywasz się w ten sposób.Jeśli u kogoś nie chodzi link to na pewno Ci nie pomoże.
No tak, ale co ja poradzę na to, ze u kogoś link nie chodzi.Przepraszam cię Biosteron i Maniak...Temat można zamknąć .
[ Dodano: Sob Mar 22, 2008 21:45 ]
Wszyscy dostaliście pomógł za chęci.
[ Dodano: Sob Mar 22, 2008 21:46 ]
Kod:
Temat można zamknać
_________________ Pisz poprawnie po polsku.Pomyśl, że gdy jest błąd jest to problem dla rozczytania, i sama opinia o tobie!