Poprzedni temat :: Następny temat
wedziska jaxona
Autor Wiadomość
marewel 
Ukleja

Wysłany: Pią Sie 24, 2007 08:59   

A mikado ma jakaś wyższą półkę?Powiem ci tak skoro Michu twierdzi ze jakies tam Jaxony nie sa zle to sie go poslucham chociaz jest odemnie 10 lat mlodszy,i tobie tez radze.

Reklama ta nie wyświetla się osobom zarejestrowanym, Zarejestruj się.
Marcin_Gda 
Szczupak

Wysłany: Pią Sie 24, 2007 10:09   

Co mi radzisz??Michu powiedział jakieś tam jaxony :] a może mi jeszcze powiesz że jaxon jest lepszy od mikado? :???:

Qba
Sandacz

Wysłany: Pią Sie 24, 2007 11:08   

Marewel chyba nie bardzo wie co znaczy pojęcie 'półka cenowa'... Pozatym skoro jest gruby to taki miał być aby wytrzymać wypisane cw. :]

borys 
Moderator
NADWORNY GLĘDA

Wysłany: Pią Sie 24, 2007 23:52   

Panowie nie popadajmy w skrajności :P Mój ojciec łowi na leciwą odległościówkę jaxona na którą (o dziwo!!!)wyciągnął sporo przyzwoitych ryb i na która łowi do dzisiaj.
I co z tego? Trafiały się wędki jaxona które (powiedzmy :roll: )im się udały. Ale nie odważyłbym się porównywac jaxona do mikado, nawet z niższej półki ;)

Nerwus 
Karaś
dysgrafik

Wysłany: Sob Sie 25, 2007 09:41   

ja łowie na jaxony nie narezkam raaz tylko zlamalem szczytowke (ja) nie firma moj tata ma taki kij 7-edem lat i wyciagal na niego karpie line leszcze karasie anawet szczupaka na zywca kij (3,80 5-25g ) wyrzutu i narezka mama bata 6m matchowke 3,80 i wszytsko gra jaxon tylko kije z nizszej polki cenowej ma gorsze chociaz nie zawsze

p.S

Pickera tesz mam i nie nazekam sa gusta i gusciki pozdrro :)

bielik 
Ukleja

Wysłany: Pon Sie 27, 2007 21:51   

osobiscie uzywalem jaxonow mialem oriona dobre seria digitala spoko ale gdy kupilem shimano to omijam inne marki jest dla mnie numero uno tylko ceny sa troche nieprzyjemne :twisted: ale coz za marke trzeba placic

wodnik 
Administrator

Wysłany: Pon Sie 27, 2007 22:57   

Mam dwa oriony 12 i 20 g. ale po tym jak koledze się połamał to boję się je na ryby wziąć.
Myślę jednak, że kiedyś spróbuję, przynajmniej do pierwszego złamania :lol: .

A co do masówki to wystarczy popatrzeć na allegro - większość to jaxon, więc co można o tym myśleć - ilość, ilość i jeszcze raz ilość.
Sam mam pickera jaxona sprzed kilku lat i nie zamienił bym się z nikim bo bardzo dobrze się rozumiemy ale już z niejednego źródła słyszałem, że jaxon zszedł na psy :|

Marcin_Gda 
Szczupak

Wysłany: Wto Sie 28, 2007 08:13   

Jaxon wyrobił sobie marke i zszedł na psy.Kiedyś jego kije były dobre ale teraz zaczeła się masówka zresztą każda firma troszke sie pogorszyła patrząc na jakość sprzed kliku lat(np.mikado)

SIARA 
Płoć

Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 07:21   

szczerze to jaxon nigdy nie był dobry,a kołowrotki to totalne złomy,jedyne co można śmiało kupować z tej firmy to ciężkie federy i akcesoria np.świetliki ;) Pozdrawiam serdecznie :mrgreen:

[ Dodano: Wto Wrz 25, 2007 08:25 ]
Polecam wszystkim wędziska MISTRALLA,są nie drogie i naprawdę świetnie się spisują :wink:

Maverik 
Sandacz
Pasja na całe życie:-)

Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 07:35   

Ja mam u siebie Jaxon Feeder Crystalisa i mam jeszce spina 10-30 Jaxona jakas tam serie ale to kupywalem z dobre 4-5 lat temu nie narzekam na kije feederek i spin sie dobrze spisuja ale to bylo kiedys i troche zapłaciłem za nie teraz patrzac na ceny to jaxon jest najtańszy i najwiecej go wszedzie wiec tez mi sie wydaje ze nie warto bo zszedł na psy i ida na ilosc masówe leca podobnie jak mikado kiedys bylo dobre teraz mikado jak dla mnie to badziew straszny :twisted:

"Sama wędka wędkarzem nie czyni"

Pozdrawiam

Nagrody w minikonkursach
Wygrane:
Zasponsorowane:

Odpowiedz do tematu