Elo!
A wiec tak napisze cos o sobie:
Nazywam Sie Krzysztof Mam skonczone 13 lat (i nie wstydze przyznac sie do swojego wieku :mrgreen: ) Mieszkam w Londynie.
Lubie wedkowac metoda splawikowa na bata, oraz uczestniczyc w zawodach splawikowych (mam juz pare wygranych na koncie )
Jestem takze zapalonym milosnikiem plywania..
Teraz tylko poczekac do rozpoczecia sezonu i na ryby panowie!
Mam nadzieje, ze nie bedziecie mieli do mnie uprzedzen z powodu mojego wieku :?
_________________ Powracam z nowym doświadczeniem
Reklama ta nie wyświetla się osobom zarejestrowanym, Zarejestruj się.
Nie wygłupiaj się Dla mnie wiek nie ma żadnego znaczenia, nie uważam go za miarę wartości człowieka ani miarę wiedzy wędkarskiej. Witaj na forum
_________________ Jestem Polakiem i poprawnie używam swojego ojczystego języka. A Ty? Pisz poprawnie po polsku
Masz problemy z pisownią? Jest dużo sposobów na ich rozwiązanie:
- słowniki on-line
- przeglądarka Mozilla Firefox, która podkreśla na czerwono błędnie napisane wyrazy
- programy typu Microsoft Office, Open Office, które również podkreślają błędy
Niepoprawna pisownia świadczy o twoim stosunku do tego forum i ojczystego języka.
Hihihi...
A ja nie kulturalny nawet nie odpisalem
Mama mnie na zakupy wyciagnela
A wiec zostalem milo i ciepluchno przywitany na forum
Pozdrawiam i dziekuje za mile ugoszczenie!