Witam kolegę z Poznania. Ja też tu trochę wędkuje więc może byśmy sie miejscówkami wymienili??
No, nie wiem, czy mam coś na wymianę
Łowię głównie w Wiórku (jak mam pożyczony samochód) albo w okolicach mostu na trasie Hetmańskiej (jak muszę dojechać rowerkiem lub pieszo). W tym drugim miejscu albo w starym porcie rzecznym (ponoć szczupaki metrowe tam się trafiają, ale trzeba łowić na żywca, ale ja tam widziałem tylko sporego żółwia, choć ślady żerowania widać), albo na małej plaży u ujścia tegoż portu (teraz głównie tam, bo port się "zamknął"), albo po drugiej stronie, na małej plaży...
_________________ Pozdrawiam serdecznie
Maciej Ślużyński
http://www.cygarowy.blog.onet.pl
"Niebo człowiek widzi, las może przepatrzeć, ale prawdziwej rzeki nigdy się nie przejrzy. Do prawdziwej rzeki zagląda się jedynie wędką."
Ota Pavel