Dzień doberek czy też raczej dobry wieczór wszystkim Wam Własnie znalazłem Wasze forum i chciałbym się przywitać , coś o mnie , na imię mam Krzysztof , latek noooo troszkę się już ich zebrało 46 , wędkuję od bardzo dawna już ale były też przerwy braki czasowe wychodzą Gdzie wędkuję teraz , najczęściej okolice Konina , głównie jeziora , w okresie letnim (lipiec-pażdziernik ) jeziorka leśne w Borach Tucholskich Metody, grunt , spławik i czasem spining . No na początek mysle że tyle wystarczy Mam nadzieję być przyjętym do Waszego szacownego grona
Reklama ta nie wyświetla się osobom zarejestrowanym, Zarejestruj się.
Witamy Cię serdecznie . Jesteś oczywiście mile widziany o każdej porze dnia i nocy Liczymy na to ze podzielisz się z nami swoim doświadczeniem a my z drugiej strony postaramy się w miarę możliwości pomóc Tobie w potrzebie.
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!