Witając się oficjalnie wypada napisać kilka słów od siebie. Jestem studentem [3 rok socjologii] z Olsztyna, choć "mój" zbiornik to jez. Omulew. Interesuję się fotografią oraz oczywiście wędkarstwem. Jednak na te drugie hobby ostatnio brakuje mi czasu.
Preferuję metodę spławikową (zwłaszcza na tyczkę, ale w rozsądnych granicach 6-7 metrów), czasem feeder lub lekki spinning. Wyznaję jedną zasadę: nigdy nie zabieram ryb z łowiska.
Na początek tyle, reszta wyjdzie w trakcie
pozdrawiam
Reklama ta nie wyświetla się osobom zarejestrowanym, Zarejestruj się.
_________________ Jestem Polakiem i poprawnie używam swojego ojczystego języka. A Ty? Pisz poprawnie po polsku
Masz problemy z pisownią? Jest dużo sposobów na ich rozwiązanie:
- słowniki on-line
- przeglądarka Mozilla Firefox, która podkreśla na czerwono błędnie napisane wyrazy
- programy typu Microsoft Office, Open Office, które również podkreślają błędy
Niepoprawna pisownia świadczy o twoim stosunku do tego forum i ojczystego języka.