Maniak,Beret, mam kamizelki tylko rozmiar xxl, innych w hurtowni brak, w pasie około 100-110cm, cena 78,00 zł plus koszta przesyłki , jest to cena hurtowa z rabatem, jeżeli jesteście zainteresowani to proszę o kontakt tel 501 31 48 13
Pomógł: 5 razy Wiek: 27 Posty: 142 Skąd: Strzyżów (rz.Wisłok)
Wysłany: Pią Sie 29, 2008 05:44
Wszystko Babz86 jasne ,przy moim wzroście i wadze to ten rozmiar wisiał by na mnie jak na wieszaku ,a tak jak pisałem wcześniej ,że głównie brodzę i kamizelkę potrzebuję dość krótką ,a i ta szerokość jak dla mnie też za duża .Straszna szkoda ,że nie maja innych rozmiarów bo kasa naprawdę śmieszna jak za taką kamizelkę .Wielkie dzięki za fatygę i w razie czego jak by pojawiło się coś '' mniejszego" to dawaj cynę od razu:) pozdro i jeszcze raz dziękówa.
_________________ 1).Konger Champion Impulse -270 cw.5-18 gr.
Shimano Catana 2500 FA
2).Kushiro Sharan Jig-272 cw.2-12 gr.
Shimano Sedona 750 FB
Pomógł: 5 razy Wiek: 27 Posty: 142 Skąd: Strzyżów (rz.Wisłok)
Wysłany: Wto Wrz 02, 2008 06:01
Zibixu chyba wiem o jaką kamizelkę ci chodzi, byłem w woju w Rzeszowie ,a potem misja Kosovo i tam żeśmy takich kamizelek używali (takie 4 duże kieszenie na klacie przeznaczone na magazynki od beryla czy kałacha i mniejsze na tym jakby pasie pod spodem ) i jak dla mnie do wędkowania ona jest kiepska (mało funkcjonalna : kieszenie na przodzie za głębokie i możliwe ,że też za wąskie by były na moje pudełka ,a te niżej znowu małe i wszystkie są na rzepy ,a główne kieszenie w kamizelce wolał bym na zamek jednak z kilku przyczyn ,jest to tylko moje zdanie i wiadomo wolał bym taką niż żadną ale jeśli mam kupić to typową wędkarską nawet żeby zapłacić coś więcej .Jeśli ci chodziło o jakąś inną kamizelkę niż ta, którą po trochę opisałem to sorki ale ja miałem właśnie z taką kamizelką styczność w wojsku i innych nie widziałem ale oczywiście dzięki za rade może ktoś skorzysta z twojej podpowiedzi bo się mu spodoba .Pozdrawiam.
_________________ 1).Konger Champion Impulse -270 cw.5-18 gr.
Shimano Catana 2500 FA
2).Kushiro Sharan Jig-272 cw.2-12 gr.
Shimano Sedona 750 FB