Ja też uważam, że nie ma co filozofować. Ale czy on ma składaną siatkę???
Bo jak nie ma, to go nie kupię (nie zmiesci się do kieszeni w pokrowcu).
_________________ Pozdrawiam serdecznie
Maciej Ślużyński
http://www.cygarowy.blog.onet.pl
"Niebo człowiek widzi, las może przepatrzeć, ale prawdziwej rzeki nigdy się nie przejrzy. Do prawdziwej rzeki zagląda się jedynie wędką."
Ota Pavel
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
_________________ Pozdrawiam serdecznie
Maciej Ślużyński
http://www.cygarowy.blog.onet.pl
"Niebo człowiek widzi, las może przepatrzeć, ale prawdziwej rzeki nigdy się nie przejrzy. Do prawdziwej rzeki zagląda się jedynie wędką."
Ota Pavel
podbieraki jaxon sa kijowe lamia sie przy koncu proponuje jak kolega wyrzej podbierak fox lub firmy dam
Już nie przesadzajmy że te podbieraki są aż tak kijowe Na sezon może 2 przy delikatnym używaniu to nie powinno nic im się stać
A druga sprawa to nie wszystkich stać na to żeby kupić podbierak FOX-a za kilka set złotych.
Nie chodzi tu o to że podbierak nam się rozsypie na pierwszym wypadzie na ryby tylko bardziej o to że za te same pieniądze można kupić lepszy podbierak innej firmy
Wysłany: Sro Wrz 24, 2008 18:50
Team V70 napisał/a:
To powiedz mi kto teraz kupuje takie podbieraki????????Z takimi nieskładanymi podbierakami spotkałem się jedynie w hodowlach Pstrągów do ich wyławiania
Nie wiem. Ja tylko wiem, że takie są, bo mówiliście, że takich nie ma
A jak już ktoś orientuje się, to na przyszły sezon może zafunduję sobie podbierak, taki około 70-80 złotych. Może mi ktoś powiedzieć, z jakich firm szukać?