Wysłany: Sro Sie 29, 2007 15:30 Skrzyneczka na przynęty.
Mam do Was pytanie: czy da się jakoś samemu zrobić pudełko skrzyneczke lub coś w tym stylu na gumki woblerki itp. Tak żeby się trzymały na miejscu a nie porozrzucane. Chociaż takie tymczasowe bo na początku są bardzo duże koszty na przynęty oraz sprzęt i akcesoria.
_________________ Nie mam na koncie wielkich okazów,
lecz mam przyjemne chwile spędzone nad wodą!
Reklama ta nie wyświetla się osobom zarejestrowanym, Zarejestruj się.
Tak jak pisze Borys- lepiej kupić profesjonalne wędkarskie pudełko do przechowywania gumek, oczywiście z dużą ilością przegródek. Przynęty gumowe mogą rozpuścić plastik z jakiego zrobione są zwykłe skrzyneczki "niewędkarskie". Dużo przegródek pozwoli trzymać osobno gumy różnych kolorów; wrzucone razem poprzebarwiają się od siebie.
Fajne są skrzyneczki jaxona(chyba jedyne co ma jaxon fajne) wielka skrzyneczka i takie plastikowe przegródki wtykasz je gdzie chcesz dzieląc skrzyneczke wydatek to około 9zł