Czemu nie? Brania pewnie są, taka przynęta myślę, że doskonale nadaje sie na płytkie rzeki, ponieważ unosi sie na powierzchni i niepotrzebny nam jest spławik, wystarczy żyłka hak i kankusik
oczywiście że łowiłem i łowie, jest bardzo dobrą przynęta tylko ma jeden minus a mianowicie taki że przynęta ta rozmaka i spada z haka, ale zawsze można zrobić z nich ciasto a nawet dodać do zanęty. :wink:
Pomógł: 4 razy Wiek: 20 Posty: 202 Skąd: Krosno/ dokładnie Korczyna
Wysłany: Pon Cze 11, 2007 22:01
Tak kankusty oczywiście ,że są dobre ja łowiłem na nie karpie oraz karasie , co do wypowiedzi Grzegorza to dopowiem tylko tyle ,że jak leża spokojnie w wodzie to nic im sie nie dzieje , ale jak wyciągniemy sprzęt to podczas zwijania może spaść przynęta , a i dobrze rybki również biorą na połączenie tej przynęty np. z czerwonym robakiem ,lecz nie z tym kopanym ,ale z tym ze sklepu .
_________________ Człowiek uczy się na błędach, a wędkarz spinningista ciągle Sam się doskonali .
Poprawcie mnie jeszcze raz jak chrupki to nie pieczywo. A może pieczywo to tylko chleb i bułki? A herbatniki to pieczywo czy nie? Myślę, ze wszystko to pieczywo, czasami dodać można słowo cukiernicze.
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.