Zapraszamy niezarejestrowanych do rejestracji.Rejestrując się dołączasz do naszego wędkarskiego grona i masz możliwość brania aktywnego udziału w dyskusji na temat pięknego sportu jakim jest wędkarstwo. Możesz również dodawać zdjęcia swoich okazów do galerii, gdzie będą one oceniane i komentowane.Jeśli forum Ci się źle wyświetla - zwiększ rozdzielczość ekranu. W przypadku wyświetlania forum na Laptopach mogą pojawić się niedoskonałości w wyglądzie górnego panelu.
Przepraszam jeśli mój post zabrzmiał jak ogłoszenie.Bardziej chodziło mi o konkretną odpowiedz czy ktoś wie może o jakimś np.Sklepie wędkarskim który chciałby to brzydactwo odebrać odemnie.Ale nie polecam szukania turkuci w niepewnych miejscach dlatego że są szybkie i jeśli nie maja co jeść to w danym miejscu nie siedzą.Ja jestem producentem warzyw i poprostu dziesiątkuja mi plony te robale i poprostu je zadeptuje butem ale dowiedziałem sie ze są dobrą przynętą i dlatego napisałem.Ja niechce robić biznesu na tym a raczej dać możliwość kolegom którzy umieją łowić suma (ja raczej wędkuje amatorsko)
_________________ Sprzedam turkucie
AdSense
Ważna informacja: Reklama nie wyświetla się osobom zalogowanym. Zaloguj się, lub przejdź do formularza rejestracyjnego.
tomaszek184, nic się nie stało, może ktoś z kolegów będzie zainteresowany i chętnie odbierze od Ciebie pewną część ale nie sądzę by to były jakieś duże ilości. Może faktycznie jakiś sklep.
Niemniej jednak, jak już zdążyłeś przeczytać, turkuć to rzeczywiście dobra przynęta.
To się skontaktuj z tomaszkiem184 i weź też parę sztuk dla mnie
_________________ Pozdrawiam serdecznie
Maciej Ślużyński
Mikado Gryphon Heavy Feeder 3,60 m, cw. do 120 g + Okuma Travertine FD 30 + Super Mimicry Feeder 0.18 mm
Mikado Sensual Medium Spin 2,70 m, cw. 5 - 25 g + Spro Inspiration FD 920 + Dragon Millenium Szczupak 0.25
Wysłany: Sro Lip 08, 2009 09:25
Na Alledrogo są po 25zł/10 szt.
_________________ CATCH & EAT www.cb-mania.pl - prawdopodobnie najlepsze forum o CB radiu www.pdaclub.pl - wszystko o PDA, PNA itp.
www.redball.pl - paintball na lepszym poziomie
Cześć tomaszek184, czy o tej porze roku nadal są dostępne turkucie u Ciebie ??
jeśli jest to możliwe chętnie odkupił bym od Ciebie kilka-kilkanaście sztuk w tym tygodniu.
Co Ty na to??
Pozdrawiam
Marek