Zapraszamy niezarejestrowanych do rejestracji.Rejestrując się dołączasz do naszego wędkarskiego grona i masz możliwość brania aktywnego udziału w dyskusji na temat pięknego sportu jakim jest wędkarstwo. Możesz również dodawać zdjęcia swoich okazów do galerii, gdzie będą one oceniane i komentowane.Jeśli forum Ci się źle wyświetla - zwiększ rozdzielczość ekranu. W przypadku wyświetlania forum na Laptopach mogą pojawić się niedoskonałości w wyglądzie górnego panelu.
Przepraszam jeśli mój post zabrzmiał jak ogłoszenie.Bardziej chodziło mi o konkretną odpowiedz czy ktoś wie może o jakimś np.Sklepie wędkarskim który chciałby to brzydactwo odebrać odemnie.Ale nie polecam szukania turkuci w niepewnych miejscach dlatego że są szybkie i jeśli nie maja co jeść to w danym miejscu nie siedzą.Ja jestem producentem warzyw i poprostu dziesiątkuja mi plony te robale i poprostu je zadeptuje butem ale dowiedziałem sie ze są dobrą przynętą i dlatego napisałem.Ja niechce robić biznesu na tym a raczej dać możliwość kolegom którzy umieją łowić suma (ja raczej wędkuje amatorsko)
tomaszek184, nic się nie stało, może ktoś z kolegów będzie zainteresowany i chętnie odbierze od Ciebie pewną część ale nie sądzę by to były jakieś duże ilości. Może faktycznie jakiś sklep.
Niemniej jednak, jak już zdążyłeś przeczytać, turkuć to rzeczywiście dobra przynęta.
_________________ CATCH & EAT www.cb-mania.pl - prawdopodobnie najlepsze forum o CB radiu www.pdaclub.pl - wszystko o PDA, PNA itp.
www.redball.pl - paintball na lepszym poziomie
Cześć tomaszek184, czy o tej porze roku nadal są dostępne turkucie u Ciebie ??
jeśli jest to możliwe chętnie odkupił bym od Ciebie kilka-kilkanaście sztuk w tym tygodniu.
Co Ty na to??
Pozdrawiam
Marek