Wiadomo, ?e najskuteczniejsze wydają sie zanety w3asnej roboty. Nie wszyscy jednak mają warunki, a g3ównie brakuje im czasu na ich przygotowywanie. Tak wiec wobec mnogości ró?nych rodzjów gotowych zanet na rynku, mo?e podzielilibyśmy sie swoimi spostrze?eniami, wynikającymi z doświadczenia, które z nich są najskuteczniejsze i warte stosowania.
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Bardzo rzadko stosuje zanęty a jeśli już stosuje to zwykle są to zanęty gotowe dostępne w naszych sklepach.
Osobiście z powodzeniem używałem zanet Marcela i muszę przyznać że miałem na nie dosyć dobre efekty.
_________________ Łowię bo lubię !!!
Ostatnio zmieniony przez zanderek Pon Sty 07, 2008 18:51, w całości zmieniany 1 raz
Ja u?ywam zanet trapera(bazowe) i dodaje do nich ró?ne dodatki tzn. atraktory(brasem Marcela van den Eyde,Melasa w p3ynie Sameta) oraz inne sypkie dodatki i efekty mam.W tym roku chce wypróbowaa zanety Marcela van den Eyde bo wydają mi sie dobre, wiec opisze efekty
GarbatyOkoń Sandacz Cenię każdą rybę, nawet tą najmniejszą.