Wysłany: Pią Cze 27, 2008 15:54 Jakie zanęty polecacie?
Jaką zanętę polecacie używać na wypad np. na wodę stojącą i z jakimi atraktorami? Zazwyczaj używałem trapera i lorpio ale chce posłuchać waszej opinii na ten temat.
Oj chyba posypią sie ostrzeżenia! Brak polskich znaków! Ostatni raz ostrzegam! Ostatni raz poprawiam!
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 17:07 Re: Jakie zanęty polecacie?
Lorpio i traper to dobre , tanie i sprawdzone zanęty jak masz więcej kasy to kup sobie sensasa albo marcela van den eynde a tych tańszych to mój kolega kupowal Dragona i też była dobra
Ja stosuję Dragona i Trapera z dodatkami np. cukier waniliowy, kolendra, nasiona anyżu, itd... Ale jedne z najlepszych zanęt to zanęty marcela van den eynde
Ja używam dragona i do tego dodaje maczka kukurydziana i płatki owsiane naprawdę polecam i nigdy nie używajcie
bułki tartej ani nic takiego z pieczywa jak to niektórzy robią np płatki owsiane jak ryba nie wyzbiera to sie rozłożą ale nie sfermentują anie nie skwaśnieją a bułka tarta jak to pieczywo skwaśnieje i łowisko jest uziemione na jeden sezon nic nie weźmie chyba ze jakaś drobnica bierze której na pewno nie jest za dużo
Ja używam dragona i do tego dodaje maczka kukurydziana i płatki owsiane naprawdę polecam i nigdy nie używajcie
bułki tartej ani nic takiego z pieczywa jak to niektórzy robią np płatki owsiane jak ryba nie wyzbiera to sie rozłożą ale nie sfermentują anie nie skwaśnieją a bułka tarta jak to pieczywo skwaśnieje i łowisko jest uziemione na jeden sezon nic nie weźmie chyba ze jakaś drobnica bierze której na pewno nie jest za dużo
Kolego bułkę tartą i podobne wyroby z pieczywa można używać do nęcenia, ale pod jednym warunkiem - muszą być wyprażone. Dodatki pieczywa są bardzo ważnym składnikiem, który jest w każdej zanęcie. Możemy zaliczyc do nich wszelkie dodatki zanętowe typu: biszkopty, chlebki fluo itd.
A co do zanęt to polecam zanęty Lorpio oraz trapera z serii GS, a z droższych wyrobów SS i MVDE. Pozdrawiam.