w związku z błędami pobierz sobie najnowszą przeglądarke mozilla firefox - automatycznie podkreśla popełnione błedy lub jak nie wiesz jak sie pisze dany wyraz to wpisuj go do Worda lub Google.
_________________ Nie mam na koncie wielkich okazów,
lecz mam przyjemne chwile spędzone nad wodą!
Ostatnio zmieniony przez GarbatyOkoń Sro Cze 13, 2007 21:38, w całości zmieniany 1 raz
Na leszcza proponuje tak:
-koper melasa(taki syrop sameta w czerwonej butelce jest tani i bardzo wydajny)
-zaneta leszczowa gutkiewicza lub trapera
-dodatek do zanet (na leszcza ma ?ó3ty kolor) marcela van den eyde
-nie wiem czy dobrze ale na rzeke z uciągiem to jakąś glinke zlepiającą zanete czy coś w tym stylu w wedkarskim bedą wiedziea o co chodzi
Zaneta bardzo skuteczna przynajmniej u mnie jeśli dodatek kopra melasy nie pomo?e to spróbuj z any?em bo na ró?nych zbiornikach ryby mają ró?ne upodobania
To proste w sklepie wedkarskim kupujesz zanete np. Trapera Leszcz rzeka 3adujesz do koszyka i 3owisz :mrgreen: Wiesz du?o trudniejsze jest odpowiednie dobranie ?y3ki i d3ugości przyponu no i zlokalizowanie ryby
_________________ najlepsze ryby to te które zostają w wodzie! "catch and release" - złów i wypuść!!!!!!
Na leszcza musi bya s3odka zaneta o zapachu piernikowym najlepiej + jeśli ma bya na rzeke to klej
Ale ?eby podaa proponowany sk3ad zanety musisz podaa wiecej szczegó3ów np. jaki uciąg ma rzeka,rodzaj dna,jaką metodą bedziesz 3apa3,jakie ryby oprócz leszczy chcia3 byś 3apaa itp.
Anonim ten ?ó3ty dodatek to brasem
Ja jednak polecam bardziej unix zapach sensasa bardzo skuteczny na leszcze o wiele bardziej ni? brasem
I nie ma KOPER MELASY!!!
jest kopro melasa czyli mączka z orzechów kokosowych s3odka przyspieszająca trawienie bardzo skuteczna na leszcze!!
Lub melasa bardzo gesty i strasznie s3odki p3yn uzyskiwany z buraków cukrowych podczas wytwarzania cukru ma w3aściwości zapachowe i nadaje smak zanecie oraz s3odzi ją
sk3ad moge skomponowaa i podaa tutaj ale musisz podaa wiecej szczegó3ów!!
Sorry za pomy3ke michu masz racje nie koper melasy jeśli chodzi o ten syrop tylko melasa ale z nazwą koper melasy spotka3em sie nie raz w wedkarskim i stamtąd sie tak nauczy3em wiec nie moja wina bo mnie wtedy w b3ąd wprowadzono