Poprzedni temat :: Następny temat
rzeka
Autor Wiadomość
nowi234 
Płoć

Wysłany: Wto Maj 08, 2007 17:20   rzeka

nie wiem jaką zanete u?ya nad rzeke po prostu mam problemy z dobraniem jak by mi ktoś pomóg3 bym by3 wdzieczny sorry za b3edy mam dysleksje
:oops: :(

Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Marcin_Gda 
Szczupak

Wysłany: Wto Maj 08, 2007 17:22   

To zaczne od tego ten temat pasuje bardziej do dzia3u zanety(wiec niech admin przeniesie temat) po drugie na jakie ryby chcesz tą zanete?

GarbatyOkoń 
Sandacz
Cenię każdą rybę, nawet tą najmniejszą.

Wysłany: Wto Maj 08, 2007 17:23   

w związku z błędami pobierz sobie najnowszą przeglądarke mozilla firefox - automatycznie podkreśla popełnione błedy lub jak nie wiesz jak sie pisze dany wyraz to wpisuj go do Worda lub Google.
Ostatnio zmieniony przez GarbatyOkoń Sro Cze 13, 2007 21:38, w całości zmieniany 1 raz  

nowi234 
Płoć

Wysłany: Wto Maj 08, 2007 17:31   

na leszcza

jarogi 
Sandacz

Wysłany: Wto Maj 08, 2007 17:32   

Napisz coś wiecej jaka to rzeka, jaki ma uciąg jaką, metodą chcesz 3owia i jakie ryby :mrgreen: a coś poradzimy :lol:
Ostatnio zmieniony przez jarogi Wto Maj 08, 2007 17:33, w całości zmieniany 1 raz  

Marcin_Gda 
Szczupak

Wysłany: Wto Maj 08, 2007 17:38   

Na leszcza proponuje tak:
-koper melasa(taki syrop sameta w czerwonej butelce jest tani i bardzo wydajny)
-zaneta leszczowa gutkiewicza lub trapera
-dodatek do zanet (na leszcza ma ?ó3ty kolor) marcela van den eyde
-nie wiem czy dobrze ale na rzeke z uciągiem to jakąś glinke zlepiającą zanete czy coś w tym stylu w wedkarskim bedą wiedziea o co chodzi

Zaneta bardzo skuteczna ;) przynajmniej u mnie jeśli dodatek kopra melasy nie pomo?e to spróbuj z any?em bo na ró?nych zbiornikach ryby mają ró?ne upodobania :)

jarogi 
Sandacz

Wysłany: Wto Maj 08, 2007 17:38   

To proste w sklepie wedkarskim kupujesz zanete np. Trapera Leszcz rzeka 3adujesz do koszyka i 3owisz :mrgreen: Wiesz du?o trudniejsze jest odpowiednie dobranie ?y3ki i d3ugości przyponu no i zlokalizowanie ryby

MICHU
Węgorz

Wysłany: Wto Maj 08, 2007 17:39   

Na leszcza musi bya s3odka zaneta o zapachu piernikowym najlepiej + jeśli ma bya na rzeke to klej
Ale ?eby podaa proponowany sk3ad zanety musisz podaa wiecej szczegó3ów np. jaki uciąg ma rzeka,rodzaj dna,jaką metodą bedziesz 3apa3,jakie ryby oprócz leszczy chcia3 byś 3apaa itp.
Anonim ten ?ó3ty dodatek to brasem :]
Ja jednak polecam bardziej unix zapach sensasa bardzo skuteczny na leszcze ;) o wiele bardziej ni? brasem :]
I nie ma KOPER MELASY!!!
jest kopro melasa czyli mączka z orzechów kokosowych s3odka przyspieszająca trawienie bardzo skuteczna na leszcze!!
Lub melasa bardzo gesty i strasznie s3odki p3yn uzyskiwany z buraków cukrowych podczas wytwarzania cukru ma w3aściwości zapachowe i nadaje smak zanecie oraz s3odzi ją

sk3ad moge skomponowaa i podaa tutaj ale musisz podaa wiecej szczegó3ów!!

nowi234 
Płoć

Wysłany: Wto Maj 08, 2007 17:56   

znasz Brde uciąg tak do 8g dno czarne mu3 g3ebokośa tak ze od 2 do oko3o 3,9m metoda tyczka 9,5m leszcze p3ocie i jazie :!: :!:

Prosze zapoznaa sie z regulaminem (punkt o b3edach) i naprawde proponuje Mozille - mod

Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Marcin_Gda 
Szczupak

Wysłany: Wto Maj 08, 2007 17:58   

Sorry za pomy3ke michu masz racje nie koper melasy jeśli chodzi o ten syrop tylko melasa :( ale z nazwą koper melasy spotka3em sie nie raz w wedkarskim i stamtąd sie tak nauczy3em wiec nie moja wina bo mnie wtedy w b3ąd wprowadzono :)

Odpowiedz do tematu