Witam wszystkich forumowiczów.
Mam zamiar wybrac sie na rzeke Kamienną mam ja kilka set metrów od domu.Będe łowił jedna wędką na spławik i jedna na grunt.Hmmm....No i co by tu wsadzic do koszyka???Chodzi mi o jakaś prosta zanęte.W rzece tej można złapac płocie , linki,jelce,kiełbie,karasie i leszcze.(czasem sie zdarzy kleń i karp ale bardzo sporadycznie i jeszcze amur) co byscie polecili na takie ryby???
Używaj polskich liter! Popraw posty bo będą ostrzeżenia!
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Kup najtańszą zanęte na rzeki i klej.Wypróbuj na dzień dobry to.Jakie efekt ci przyniesie to sam ocenisz.A później kombinuj raz dodaj białe innym razem jakieś inne paskudztwo sam musisz do tego dojść.Najlepiej porozmawiać z miejscowymi on mają wypracowane metody i sposoby,a na klenie polecam nęcić gotowanym grochem przez kilka dni a później kukurydza na hak na DS .Powodzenia