_________________ Jestem Polakiem i poprawnie używam swojego ojczystego języka. A Ty? Pisz poprawnie po polsku
Masz problemy z pisownią? Jest dużo sposobów na ich rozwiązanie:
- słowniki on-line
- przeglądarka Mozilla Firefox, która podkreśla na czerwono błędnie napisane wyrazy
- programy typu Microsoft Office, Open Office, które również podkreślają błędy
Niepoprawna pisownia świadczy o twoim stosunku do tego forum i ojczystego języka.
Reklamy nie wyświetlają się osobom zarejestrowanym.
Wysłany: Pią Sie 15, 2008 17:17
markus269 napisał/a:
Polecałbym Ci kupić jeszcze drabinkę na przypony
Drabinkę na przypony można wykonać własnoręcznie. To jest może bardziej zwijadełko, ale bardzo poręczne Kupujesz zwykłe podkładki korkowe pod szklankę (zazwyczaj są okrągłe), wycinasz z nich kwadrat i na jednej stronie wycinasz ząbki. To samo robisz po przeciwnej. Zwijadełko wygląda tak:
Grześku, czy taka instrukcja (ulepszona ) nadawałaby się do działu "Zrób to sam"?
Dobrze ale mi chodzi o to stoperki, koraliki tego co nie ma na pierwszym zdjęciu....??? W poniedziałek o 16 mam iść na grunt łowić wiec przydałoby sie jutro resztę rzeczy kopić i zrobić wedke A i jak ktoś morze to niech wrzuci na imgaehack zdjęcie w dużej rozdzielczości gotowego zestawu na grunt...
pozdr
Wysłany: Nie Sie 17, 2008 12:29
No więc najpierw nawlekasz koszyczek/sprężynę, potem koralik/stoper, następnie krętlik. Do krętlika przypon i hak. Teraz idę do kościoła, ale po powrocie narysuję ci to i tu wkleję.
Przecież masz napisane w moim pierwszym poście, czytaj uważnie.
_________________ Jestem Polakiem i poprawnie używam swojego ojczystego języka. A Ty? Pisz poprawnie po polsku
Masz problemy z pisownią? Jest dużo sposobów na ich rozwiązanie:
- słowniki on-line
- przeglądarka Mozilla Firefox, która podkreśla na czerwono błędnie napisane wyrazy
- programy typu Microsoft Office, Open Office, które również podkreślają błędy
Niepoprawna pisownia świadczy o twoim stosunku do tego forum i ojczystego języka.