Wysłany: Czw Sie 14, 2008 17:14 Początki gruntu....
Witam wiem że pewnie było wiele tematów takich i aż sie boje pomyśleć co mnie czeka po napisaniu tego tematu .....
Ale trudno zaryzykuje a więc chce zrobić wędkę i kołowrotek ale nie wiem jak sie do tego zabrać kupiłem takie oto akcesoria
czy potrzebuje czegoś jeszcze ??? Jak to wszystko połączyć??? Jakimi węzłami najlepiej schematy
Jeżeli zły dział to przepraszam.... pozdro
Reklama ta nie wyświetla się osobom zarejestrowanym, Zarejestruj się.
zip [Usunięty]
Wysłany: Czw Sie 14, 2008 17:18
No lepiej się bój, bo na tym forum większy rygor niż w wojsku...
A czytałem że tu panuje miła i przyjazna atmosfera.... dobrze wszystkich urażonych przepraszam aministarator może skasować temat i mnie zbanować pozdrawiam....
No lepiej się bój, bo na tym forum większy rygor niż w wojsku...
Przesadzasz Zip. Na tym forum właśnie jest inaczej niż na innych. A jeśli uważasz, że tutaj jest rygor - nikt Cię nie trzyma. Ziomal potrzeba Ci jeszcze krętlika i stoperków do gruntu. Zakładam, że wędkę i kołowrotek z nawiniętą żyłką masz .
Żyłkę z krętlikiem łączysz takim wiązaniem:
_________________ Jestem Polakiem i poprawnie używam swojego ojczystego języka. A Ty? Pisz poprawnie po polsku
Masz problemy z pisownią? Jest dużo sposobów na ich rozwiązanie:
- słowniki on-line
- przeglądarka Mozilla Firefox, która podkreśla na czerwono błędnie napisane wyrazy
- programy typu Microsoft Office, Open Office, które również podkreślają błędy
Niepoprawna pisownia świadczy o twoim stosunku do tego forum i ojczystego języka.
Wreszcie jakaś przyjazna dusza... tak mam wędkę z żyłką.... a co do montażu to jak??
Przejrzyj temat, do którego podałem Ci link. Myślę, że znajdziesz tam odpowiedź na nurtujące Cię pytania
P.S.
Praktycznie wszyscy z nas to przyjazne dusze, ale trafiają się też czarne owce w stadzie
_________________ Jestem Polakiem i poprawnie używam swojego ojczystego języka. A Ty? Pisz poprawnie po polsku
Masz problemy z pisownią? Jest dużo sposobów na ich rozwiązanie:
- słowniki on-line
- przeglądarka Mozilla Firefox, która podkreśla na czerwono błędnie napisane wyrazy
- programy typu Microsoft Office, Open Office, które również podkreślają błędy
Niepoprawna pisownia świadczy o twoim stosunku do tego forum i ojczystego języka.
Wysłany: Czw Sie 14, 2008 17:49
Ale o co dokładnie ci chodzi z tym montażem? Grzesiek przecież podał ci schemat. A co do tego koralika (stoperka do gruntu) można po prostu zastosować większy krętlik
Wiem coś o tym sam prowadzę stronę internetową:D jeszcze raz wielkie dzięki...
Jarek wprawdzie już wszystko wiem ale w razie czego zgłoszę ie jak już będę montował sprzęt..
Wysłany: Czw Sie 14, 2008 20:07
Ja za to nie stosuję samego krętlika. Stosuję agrafkę z krętlikiem. Łatwiej/Szybciej jest wymienić przypony z haczykami. Polecałbym Ci kupić jeszcze drabinkę na przypony, ale to jest już twoja decyzja Co wędkarz to inne przygotowania i inny sprzęt
To proszę niech mi ktoś powie co mam jeszcze kupić... monete mam więc z tym problemu nie będzie....
A więc napiszcie co kupić jeszcze ??? (stoperki, koraliki, drabinki itd)