Mój temat może odbiega od tego co tutaj mówicie ale mam problem i prosiłbym was o jakieś wskazówki , pewnego dnia zbyt energicznie wysunąłem moją teleskopówkę i po złożeniu jej na mniejszą okazało się że zablokowała się szczytówka i nie można jej wsadzić do końca przez co nie mieściła mi się do pokrowca ,co mogę z tym zrobić próbowałem ją wpychać i polewać wrzątkiem ale nic to nie dało . Więc proszę was koledzy wędkarze o jakieś fachowe porady Z góry wielkie dzięki .
Reklama ta nie wyświetla się osobom zarejestrowanym, Zarejestruj się.
co moge z tym zrobić próbowalem ja wpychac i polewac wżątkiem ale nic to nie dało .
Również miałem kiedyś podobne sytuację ja Ty.Próbowałem tych sposobów co opisałeś i na ogół to pomagało.Choć przyznam, że mam jeszcze jeden teleskop, którego do dziś nie mogę złożyć, ale jest mało używany.
Również przyłączam się do tego pytania.
Wojtek musisz próbować do skutku. Szczytówka po prostu sie zakleszczyła i masz nauczkę teraz że z teleskopem trzeba się tez obchodzić delikatnie i go konserwować a zwłaszcza łącza
_________________ Złapać można chorobę weneryczną. Ryby się łowi!