Zapraszamy niezarejestrowanych do rejestracji.Rejestrując się dołączasz do naszego wędkarskiego grona i masz możliwość brania aktywnego udziału w dyskusji na temat pięknego sportu jakim jest wędkarstwo. Możesz również dodawać zdjęcia swoich okazów do galerii, gdzie będą one oceniane i komentowane.Jeśli forum Ci się źle wyświetla - zwiększ rozdzielczość ekranu. W przypadku wyświetlania forum na Laptopach mogą pojawić się niedoskonałości w wyglądzie górnego panelu.
Z miłą chęcią dojadę do was w czasie imprezy/zlotu/.Posiadam pojazd czterokołowy jak będziecie potrzebować pomocy z transportem dla innych to jestem do dyspozycji.Dajcie tylko wcześniej znać Jacek Urbański ma do mie nr.telefonu. Pozdro
Ja się deklaruje i będę na bank. Jestem z Turku i mam autobus do Gostynina. Jest połączenie z Gostynina do Płocka w miarę często? Zastanawiam się tylko czy jechać skuterem czy autobusem. A przyjadę w dwie osoby i to jest pewne, ja z moim kolegą.
@edit
Co do noclegu to jeszcze się zastanawiam bo mam rodzinę w Gostyninie i nie wiem jaka cena jest autobusu i czy nie byłoby taniej. A jest możliwość nocowania w namiotach?
Ja się deklaruje i będę na bank. Jestem z Turku i mam autobus do Gostynina. Jest połączenie z Gostynina do Płocka w miarę często? Zastanawiam się tylko czy jechać skuterem czy autobusem. A przyjadę w dwie osoby i to jest pewne, ja z moim kolegą.
@edit
Co do noclegu to jeszcze się zastanawiam bo mam rodzinę w Gostyninie i nie wiem jaka cena jest autobusu i czy nie byłoby taniej. A jest możliwość nocowania w namiotach?
Każdy śpi w domku chyba , że ktoś będzie zmęczony bardzo po trudach dyskusji to się położy gdzie chcę
Panowie uszanujcie pracę organizatorów i proszę, dostosujcie się do warunków jakie proponują. Dzięki temu będzie wszystko przebiegać sprawnie i bezkonfliktowo. Tak więc albo przyjeżdżam na zlot i akceptuje warunki jakie są postawione, albo odpuszczam w ogóle i nie dokładam chłopakom z Płocka niepotrzebnej roboty. Proszę weźcie to sobie do serca bo będzie straszny bajzel.
Dzięki borys za wypowiedż. Właśnie to miałem napisać. Proszę... przeczytajcie warunki pobytu i się dostosujcie.... Będzie naprawdę sprawiedliwie, bezproblemowo, szybko i sprawnie... A na tym nam wszystkim należy
_________________ NIE SZTUKA ZŁOWIĆ RYBĘ - SZTUKA DOBRZE JĄ PRZYRZĄDZIĆ I ŁADNIE NA STÓŁ PODAĆ
witam, są jakieś ogranieczenia wiekowe i ilościowe na ten zlot, ponieważ chętnie bym się zapisał ale mam 14 lat i żeby nie było jakiś problemów z tym związanych.
Ale jeśli ograniczeń nie ma to myślę że można dopisać mnie i opiekuna
Pozdrawiam