Zapraszamy niezarejestrowanych do rejestracji.Rejestrując się dołączasz do naszego wędkarskiego grona i masz możliwość brania aktywnego udziału w dyskusji na temat pięknego sportu jakim jest wędkarstwo. Możesz również dodawać zdjęcia swoich okazów do galerii, gdzie będą one oceniane i komentowane.Jeśli forum Ci się źle wyświetla - zwiększ rozdzielczość ekranu. W przypadku wyświetlania forum na Laptopach mogą pojawić się niedoskonałości w wyglądzie górnego panelu.

Panel użytkownika
    Zarejestruj się

» Forum Wędkarskie - Wędkarstwo » Wędkowanie » Wspólne wędkowanie » Zlot 2009 wedkowanie.net » Zlot wedkowanie.net Płock 2009.

Poprzedni temat :: Następny temat
Zlot wedkowanie.net Płock 2009.
Autor Wiadomość
jacekurban 
Sandacz
jacekurban

Wysłany: Pon Cze 29, 2009 08:13   

To moze i mnie zapiszcie na tą liste :P

B.Mieszkowicz 
Płoć
BogdanM.

Wysłany: Pon Cze 29, 2009 14:15   

Z miłą chęcią dojadę do was w czasie imprezy/zlotu/.Posiadam pojazd czterokołowy jak będziecie potrzebować pomocy z transportem dla innych to jestem do dyspozycji.Dajcie tylko wcześniej znać Jacek Urbański ma do mie nr.telefonu. Pozdro :papa:

Nales 
Ukleja
Kocham moczyć kij ;)

Wysłany: Czw Lip 02, 2009 11:19   

Ja się deklaruje i będę na bank. Jestem z Turku i mam autobus do Gostynina. Jest połączenie z Gostynina do Płocka w miarę często? Zastanawiam się tylko czy jechać skuterem czy autobusem. A przyjadę w dwie osoby i to jest pewne, ja z moim kolegą.

@edit

Co do noclegu to jeszcze się zastanawiam bo mam rodzinę w Gostyninie i nie wiem jaka cena jest autobusu i czy nie byłoby taniej. A jest możliwość nocowania w namiotach?

DawidW 
Szczupak
Petro-Spin Płock

Wysłany: Czw Lip 02, 2009 17:49   

Nales napisał/a:
Ja się deklaruje i będę na bank. Jestem z Turku i mam autobus do Gostynina. Jest połączenie z Gostynina do Płocka w miarę często? Zastanawiam się tylko czy jechać skuterem czy autobusem. A przyjadę w dwie osoby i to jest pewne, ja z moim kolegą.

@edit

Co do noclegu to jeszcze się zastanawiam bo mam rodzinę w Gostyninie i nie wiem jaka cena jest autobusu i czy nie byłoby taniej. A jest możliwość nocowania w namiotach?

Każdy śpi w domku chyba , że ktoś będzie zmęczony bardzo po trudach dyskusji to się położy gdzie chcę :)

borys 
Szczupak
NADWORNY GLĘDA

Ostrzeżeń:
 1/3/5
Wysłany: Czw Lip 02, 2009 21:04   

Panowie uszanujcie pracę organizatorów i proszę, dostosujcie się do warunków jakie proponują. Dzięki temu będzie wszystko przebiegać sprawnie i bezkonfliktowo. Tak więc albo przyjeżdżam na zlot i akceptuje warunki jakie są postawione, albo odpuszczam w ogóle i nie dokładam chłopakom z Płocka niepotrzebnej roboty. Proszę weźcie to sobie do serca bo będzie straszny bajzel.

TomiW 
Szczupak
PETRO-SPIN PŁOCK

Wysłany: Czw Lip 02, 2009 22:00   

Dzięki borys za wypowiedż. Właśnie to miałem napisać. Proszę... przeczytajcie warunki pobytu i się dostosujcie.... Będzie naprawdę sprawiedliwie, bezproblemowo, szybko i sprawnie... A na tym nam wszystkim należy :)

Nales 
Ukleja
Kocham moczyć kij ;)

Wysłany: Czw Lip 02, 2009 23:43   

Dziękuje to tylko chciałem wiedzieć :) Piszę się.

DawidW 
Szczupak
Petro-Spin Płock

Wysłany: Nie Lip 05, 2009 12:36   

Nales, zapisany :)

michal6700 
Płoć

Wysłany: Czw Lip 09, 2009 00:27   

witam, są jakieś ogranieczenia wiekowe i ilościowe na ten zlot, ponieważ chętnie bym się zapisał ale mam 14 lat i żeby nie było jakiś problemów z tym związanych.
Ale jeśli ograniczeń nie ma to myślę że można dopisać mnie i opiekuna :)
Pozdrawiam

DamianHryniewicz 
Sum
Żeby się szczęśliwie żyło !

Wysłany: Czw Lip 09, 2009 05:45   

Cytat:
to myślę
Kolego nie myśl ,jak będziesz pewien na 100% że w podanym terminie będziesz mógł się zjawić to czekamy :)

» Forum Wędkarskie - Wędkarstwo » Wędkowanie » Wspólne wędkowanie » Zlot 2009 wedkowanie.net » Zlot wedkowanie.net Płock 2009.
Poprzedni temat :: Następny temat