Zapraszamy niezarejestrowanych do rejestracji.Rejestrując się dołączasz do naszego wędkarskiego grona i masz możliwość brania aktywnego udziału w dyskusji na temat pięknego sportu jakim jest wędkarstwo. Możesz również dodawać zdjęcia swoich okazów do galerii, gdzie będą one oceniane i komentowane.Jeśli forum Ci się źle wyświetla - zwiększ rozdzielczość ekranu. W przypadku wyświetlania forum na Laptopach mogą pojawić się niedoskonałości w wyglądzie górnego panelu.
Ja dzisiaj byłem znowu na spinning i kolejne bez brania jeden kolega miał dwa małe szczupaki a drugi jednego małego chyba mam wielkiego pecha nie wiem czy opłaca się mi łowić może pora zająć się czymś innym do maja
dzony 001 strasznie pesymistycznie jesteś nastawiony po" pustych " wędkowaniach , pamiętaj że nie od razu Kraków zbudowali , przyjdzie taki dzień że będzie się czym pochwalić testuj nowe przynęty , nowe sposoby prowadzenia przynęt , a zobaczysz że ten dzień szybko nadejdzie
Przypominam nazwę tematu : Jak było dziś na rybach. - admin
Więc czemu takiej uwagi nie ma w co trzecim poście w tym temacie????????
[ Dodano: Pon Lis 23, 2009 18:44 ]
waluś napisał/a:
dzony 001 strasznie pesymistycznie jesteś nastawiony po" pustych " wędkowaniach , pamiętaj że nie od razu Kraków zbudowali , przyjdzie taki dzień że będzie się czym pochwalić testuj nowe przynęty , nowe sposoby prowadzenia przynęt , a zobaczysz że ten dzień szybko nadejdzie
Tutaj jakoś też nie widzę opisu "jak było dziś na rybach".....
_________________ NIE SZTUKA ZŁOWIĆ RYBĘ - SZTUKA DOBRZE JĄ PRZYRZĄDZIĆ I ŁADNIE NA STÓŁ PODAĆ
TomiW, ten temat jest niejako "luźny" ale bez przesady.Powiem Ci jedno szkoda ( i teraz tego żałuję),że nie zrobiłem scrina ostatnich postów jakie tu kasowałem bodajże trzy dni temu (nie będę podawał autorów),praktycznie zrobili sobie tu czat.Można komuś pogratulować czy podnieść na duchu ale wszystko z umiarem w ilości pisanych postów nie związanych ściśle z tematem.Myślę,że więcej nie ma co tłumaczyć i wszystko jest zrozumiałe.Przenoszę temat do archiwum z racji ilość wiadomości.